fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Alliance Rogue er europamestre i Splatoon 2!

Alliance Rogue er europamestre i Splatoon 2!

Efter flere måneders benhård træning og konkurrering for at komme til den europæiske finalen i Splatoon 2 European Championship 2018-2019, mødtes de tolv bedste hold for at kæmpe om sejren i Paris!

Det blev en meget spændende finale, hvor Alliance Rouge mødte de regerende, europæiske mestre BackSquids. Efter en hård kamp tog Alliance Rouge imidlertid sejren og kan nu kalde sig europæiske mestre i Splatoon 2. Udover æren vandt de en flot pokal og eksklusive, guldfarvede Nintendo Switch Pro Controllers med Splatoon 2-motiv.

Hvis du ikke allerede har set semifinalen og finalen, så kan du stadig se dem via Nintendo UK YouTube-kanalen.

Alle hold, der deltog i den europæiske finale i Splatoon 2, havde tidligere kvalificeret sig i lokale kvalifikationsrunder online. I den første semifinale i Paris slog tyske BackSquids spanske Polarized 3-0. I anden semifinale tabte franske Alliance Rouge den første duel mod det nordiske hold Ämpäri Gang, men Alliance Rouge satte derefter et nyt gear og vandt den næste duel. Det var en utroligt lige kamp mellem Alliance Rouge og Ämpäri Gang, men det franske hold formåede i sidste ende at vinde semifinalen med 4-1. Tillykke med vinderne, og ikke mindst nordiske Ämpäri Gang, der kom på tredjepladsen!

Vi håber, at disse herlige kampe på højt niveau vil inspirere andre Splatoon 2-spillere til at deltage i Splatoon 2 Community Cup #4, der starter søndag 24. marts. Besøg denne dedikerede hjemmeside for at rekruttere medlemmer, sammensætte hold og spille onlineturneringer!

Følg også gerne vores nordiske Splatoon 2-konto på Twitter for opdateringer!