Skip to main content
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle

Nintendo Switch

Nyd spiloplevelsen fra en hjemmekonsol, selv uden adgang til et tv

Er du nogensinde blevet nødt til at stoppe med at spille fordi du skal ud ad døren? Med Nintendo Switch kan du transformere konsollen, så den passer til dine behov, hvilket gør at du kan nå at spille hvor du vil, når du vil, uanset hvor stresset livet kan være.

Dette er starten på en æra, hvor du ikke længere behøver at tilpasse dit liv for at få tid til at spille, for Nintendo Switch-konsollen tilpasser sig dit liv! Nyd dine spil hvor som helst med konsollen, der er uovertruffent fleksibel!

Tre spillemåder

TV mode
TV mode

Kom sammen foran den store skærm og nyd at spille sammen

Hvis du kobler konsollen til tv'et kan alle være med til at spille, voksne som børn. Det her er den perfekte måde at spille sammen med familie og venner.
Tabletop mode
Tabletop mode

Del skærmen, del glæden

Hvis du ikke er i nærheden af et tv kan du anvende skærmen på konsollen. Fold det indbyggede stativ ud og giv en Joy-Con til en ven, så er I klar til at spille mod, eller med hinanden direkte på konsollens skærm.
Handheld mode
Handheld mode

Tag en stor, gnistrende skærm med dig, hvor du end er

Nyd de samme spil når du er på farten, som hjemme i stuen. Med Nintendo Switch kan du tage dine yndlingsspil med dig og spille hvor som helst, når som helst!

Joy-Con

Nintendo Switch har to håndkontroller, en på hver side af konsollen, som fungerer sammen. Håndkontrollerne hedder Joy-Con

Hvis du sætter to Joy-Con sammen med et Joy-Con Grip, fungerer enheden som en traditionel håndkontrol. Uden Joy-Con Grip kan begge Joy-Con bruges som fuldt ud fungerende håndkontroller.

Del glæden med Joy-Con!

Giv en Joy-Con til en ven og spil med eller mod hinanden hvor som helst!

Udover at anvende Joy-Con vertikalt eller horisontalt, kan du også spille med begge Joy-Con samtidigt ved at holde en i hver hånd.

Joy-Con controllers

En følelse der langt overgår simple vibrationer

Forestil dig et glas med isterninger. Med HD rumble kan du mærke, hvordan de rører sig og støder mod kanterne inde i din Joy-Con, når du vender og drejer håndkontrollen.

Der er en, der er en til... HD rumble føles så realistisk, at du til og med kan afgøre, hvor mange isterninger, der er derinde. Næsten som at stå med et glas isterninger i virkeligheden.

HD rumble-funktionen, som er indbygget i Joy-Con, gør spiloplevelsen meget mere intens og indlevende, end hvad der er muligt kun med lyd og billede.

Aflæs form, bevægelse og afstand

Det indbyggede IR-bevægelseskamera i Joy-Con genkender former, bevægelser og afstande til objekter, som indfanges af kameraet.

IR-kameraet kan fx genkende formen på din hånd, hvis du spiller sten, saks, papir. Denne funktion åbner op for en masse nye muligheder.

Link op til otte konsoller

Local Co-op

Spil på den store skærm derhjemme med vennerne.*

*Der kan være behov for yderligere Joy-Con (sælges separat).

"

Local wireless

Spillere kan synkronisere op til otte Nintendo Switch-konsoller og spille med eller mod hinanden i kompatible spil.

Online multiplayer

Hvis du tilmelder digNintendo Switch online Servicetjenesten kan du spille med venner og andre spillere fra hele verden online. Abonnenter kan endda arrangere spilmøderne via en app på smartphone eller tablet, via hvilken de også kan stemmechatte under hele spillet.

Nintendo Switch Online

Specifikationer

Konsol - forside

Console - Front

Konsol - bagside

Console - Back

Nintendo Switch dock - forside

Nintendo Switch dock - Front

Nintendo Switch dock - bagside

Nintendo Switch dock - Back

Joy-Con grip - forside

Joy-Con grip - Front

Joy-Con - forside

Joy-Con - Front

Joy-Con - side

Joy-Con - Side

Joy-Con - bagside

Joy-Con - Back

Joy-Con strap - forside

Joy-Con strap - Front

Joy-Con strap - side

Joy-Con strap - Side

HOME-menuen

Fra HOME-menuen kan du starte spil og vælge spilindstillinger. Du kan også håndtere din venneliste og brugerkonto samt justere systemindstillinger.

Funktioner i fokus

 • Nintendo Switch Online
  Nintendo Switch Online

  Få adgang til en række Nintendo Switch Online-tjenester, læs de seneste spilnyheder og tjek status på dit medlemskab.

 • News

  De seneste nyheder om spil vil blive sendt til din Nintendo Switch.

 • Nintendo eShop
  Nintendo eShop

  Du kan købe digitale versioner af spil via Nintendo eShop. Du kan også få mere information om spil ved at se trailers og reklamer her.

 • Album
  Album

  Her kan du se alle de screenshots, du har taget undervejs i dine spil. Du kan også tilføje tekst og nemt publicere dine billeder på sociale medier.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark