Skip to main content

Professor E. Gadds 10 bedste tips til en vellykket spøgelsesjagt!

fredag, 28. juni 2024
Professor E. Gadds 10 bedste tips til en vellykket spøgelsesjagt!
Er det første gang, du spiller Luigi's Mansion 2 HD? Få hjælp af professoren selv!

Er det nyt for dig at fange spøgelser? Mit navn er professor E. Gadd og jeg er havnet i noget af en paranormal knibe ... Fænomenet Dark Moon er splintret og nu er spøgelsesballademagere gået amok i hele Evershade Valley!

Heldigvis har jeg udført masser af forskning, der nu kan hjælpe dig med at sætte en stopper for deres skrækkelige narrestreger – så følg med her!

1: Frys spøgelserne!

Har du ikke held med at få støvsuget de fordømte spøgelser op? Strobulb-tingesten burde kunne gøre det! Tryk på A-knappen for at ramme de drilske spøgelser med lommelygtens lyskegle, der efterlader dem lamslåede og klar til at blive støvsuget. Du kan også få din Strobulb til at udløse et større lysglimt, der kan lamme flere fjender på én gang!

2: Kunsten at indfange spøgelser

Når du har fået et spøgelse (eller tre) på krogen, skal du holde godt fast, for de giver sig ikke uden kamp! Vip hurtigt den venstre styrepind i modsat retning af spøgelserne for at svække deres kræfter. Og husk at trykke på A-knappen for at aktivere støvsugerens Power Surge, det vil hjælpe dig med at støvsuge plageånderne op i en fart!

3:Hvor er det nu, jeg skal hen?

Fik du ikke ordentligt fat i min missionsbriefing? Det skal du ikke bekymre dig om! Så kan du bare tage Dual Scream frem, åbne for minimap med minusknappen og derefter trykke på Y-knappen for at tjekke dit nuværende mål. Du kan også kigge på kortet for at se, hvilke døre i nærheden der er åbne og hvilke der er låste.

4: Se dig omkring!

Disse støvede, gamle herregårde er fulde af skjulte hemmeligheder. Brug din Poltergust 5000 til at støvsuge alt, der fanger dit blik - et løst gulvtæppe, en flosset tapetstrimmel, et flagrende gardin... - så opdager du måske en genvej, en brugbar genstand eller en værdifuld skat!

5: Kom spøgelserne i forkøbet!

Du vil helt sikkert støde på nogle overnaturlige væsener i Evershade Valley! Her er et par noter fra min research, der kan være nyttige, når du møder dem:

  • Greenies elsker at rode ved ting, de ikke burde, og har det med at bruge hverdagsting som våben. Find en måde at afvæbne dem på og lamslå dem så med Strobulb i rette tid.
  • Slammers er store, røde bæster, der skaber chokbølger ved at klappe i hænderne, så hold afstand og frys dem på afstand.
  • De blå Hiders elsker at lege gemmeleg i genstande og møbler, men de er ret utålmodige og kaster ting efter dig, hvis du er for længe om at finde dem.

6: Sesam, luk dig op!

Hvis du får øje på et grønt, rundt panel som det, der er vist ovenfor, skal du give det et blink med din Strobulb, så burde det åbne sig... lynhurtigt! Du finder disse paneler på døre, pengeskabe, ure og mange andre steder, så hold øjnene åbne.

7: Blæs dem væk

Pokkers! Sidder du fast uden nogen udgang i sigte? Bare rolig, Poltergust 5000 kan få dig ud fra næsten hvor som helst! Bare tryk og hold ZR-knappen nede for at blæse luft ud. Du kan rulle tæpper sammen for at afsløre skjulte mekanismer, dreje ventilatorer for at åbne hemmelige passager eller puste ballonlignende planter op og flyve ud derfra. Denne smarte funktion kan også affyre genstande, der sidder fast i Poltergusts mundstykke.

8: Lys i mørket!

Hvad i alverden! Det er svært at tro, men visse spektakulære fænomener har evnen til at skabe mærkelige illusioner. Hvis du bemærker noget særligt, så tænd for Dark-Light Device og se, hvad du kan finde! Hvis der pludselig dukker nogle Spirit Balls op, ved du, at du har fat i noget. Støvsug dem op for at afsløre genstande eller måske en Boos gemmested.

9: Titte-Boo!

Disse undvigende plageånder ligner måske hinanden, men de har hver sin personlighed med tilhørende unoder. Brug Dark-Light Device til at overrumple dem og støvsug så deres tunger, så de flyver rundt i lokalet, mens deres styrke reduceres. Når de har fået nok af at hoppe op og ned ad væggene, kan du slå dem med Poltergust 5000 for at få bugt med de irriterende Boos for altid!

10: Brug dine skatte til noget fornuftigt

Skattene er der altså ikke kun for at se blændende ud! Du bør indsamle så mange som muligt og bruge dem til at opgradere dit spøgelsesjagtudstyr, herunder nyttige forbedringer af Poltergust 5000's Power Surge og opladning af Dark-Light Device. Besøg mig mellem missionerne for at se, hvor mange skatte du skal samle for at låse op for din næste opgradering.

 

Det glæder mig, hvis min forskning kommer til nytte på dine paranormale eskapader. Evershade Valley redder dog ikke sig selv, så se at få fanget nogle spøgelser i en fart!

 

Tak for tipsene, professor!

 


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark