Skip to main content

Princess Peach: Showtime! præsenterer fire nye forvandlinger

torsdag, 15. februar 2024
Sparkle Theater får nu også Figure Skater Peach, Dashing Thief Peach, Mermaid Peach og Mighty Peach på plakaten.

Fire nye forvandlinger er netop blevet afsløret til det kommende Princess Peach: Showtime!, der udkommer den 22. marts til Nintendo Switch. Hver forvandling udstyrer Peach med dramatisk flair til at redde dagen - og teatret – fra Sour Bunch-flokken, der er ude på skrammer. De medvirkende i dagens show er Figure Skater Peach, Dashing Thief Peach, Mermaid Peach og Mighty Peach.

Vi præsenterer her:

  • Figure Skater Peach - Brug hendes indøvede selvsikkerhed til at gå på skøjtebanen og sende fjenderne ud på tynd is! Indtag scenen med de andre dansere i en blændende forestilling fyldt med piruetter og hop.
  • Dashing Thief Peach - Snig, infiltrér og sving dig gennem denne dristige forestilling med forskellige gadgets og list forbi Sour Bunch. Oplev spændingen (og charmen) ved spionage, og udfør så din dramatiske exit.
  • Mermaid Peach - At være under havet forhindrer ikke Peach i at bryde ud i sang. Brug hendes magiske stemme til at styre fiskestimer eller harmonisere med et vandorkester. Få disse venlige havdyr til at afsløre genveje og hjælpe med at løse gåder.
  • Mighty Peach - Se op mod himlen: Det er ... Mighty Peach! Gå fra helt til superhelt, og forsvar de lokale med kraftfulde slag og overmenneskelig styrke. Flyv, kast med genstande og bekæmp fjender i et actionfyldt show på både himmel og jord!

I Prinsesse Peach: Showtime! slår Peach sig sammen med Stella, Sparkle-teatrets vogter, for at redde teatret fra den stygge Grape og Sour Bunch. Peach skal indtage scenen i hvert show, forvandle sig og konfrontere Grapes lede skuespillertrup. Som Peach indtager du et væld af hovedroller, såsom sværdkæmper, detektiv, ninja, konditor, kung fu-mester, cowgirl og meget mere. Det kommer til at kræve masser af snilde at bringe dette drama til sin triumferende finale.

Samtidig med udgivelsen af Princess Peach: Showtime! den 22. marts, vil Pastel Pink Nintendo Switch Joy-Con controllere være tilgængelige hos udvalgte forhandlere.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark