Skip to main content

Kommende Nintendo Switch-spil - Marts 2024

mandag, 4. marts 2024
Kommende Nintendo Switch-spil - Marts 2024
På Nintendo Switch kan du i denne måned indtage rampelyset, genvinde din skæbne i en fantasyverden, kæmpe i en galakse langt, langt borte og meget mere!

Tjek dette udvalg af spil, der lanceres i marts.

SPLATOON 3: Fresh Season 2024 – 1. marts

Fresh Season er ankommet til Splatoon 3! Splat ud på nye baner i både Salmon Run og almindelige matches, brug helt nye våben og – naturligvis – arbejd dig gennem et nyt katalog med friskt udstyr, skabsdekorationer og meget mere.

SNUFKIN: MELODY OF MOOMINVALLEY – 7. marts

Træd ind i Mumitroldenes verden i Snufkin: Melody of Moominvalley, et musikalsk eventyrspil, hvor du skal genopbygge dalen og hjælpe de finurlige figurer, der bor i dalen. Tag kampen op mod parkens vogter ved hjælp af din trofaste mundharmonika, en smule snilde og de venner, du møder undervejs!

Unicorn Overlord – 8. marts

Befri dit kongerige og genvind din skæbne i dette taktiske fantasyrollespil fra skaberne af 13 Sentinels: Aegis Rim. Begiv dig ud på et kongeligt eventyr sammen med troværdige allierede, udfør heltegerninger og bliv berømt i hele fem nationer.

Contra: Operation Galuga – 12. marts

Ny del af Contra-serien er her i en gennemgribende nyfortolkning af det originale run-'n'-gun-actionspil fra 80'erne. Spillet har moderne grafik og lyd, nye baner, fjender og spilmekanikker, et opdateret våbensystem og eksplosive co-op-kampe for op til fire spillere!

STAR WARS: Battlefront Classic Collection – 14. marts

Kæmp i ikoniske slag fra hele STAR WARS-galaksen og spil som dine yndlingshelte og -skurke – både online og offline – i STAR WARS: Battlefront Classic Collection. Rejs gennem galaksen i Campaign Mode og Galactic Conquest, spil online med plads til op til 64 spillere, og nyd en udvidet version af Hero Assault!

Kingdom Come Deliverance – Royal Edition – 15. marts

Oplev et storydrevent rollespil i en åben verden, hvor du fordyber dig i et episk middelalderligt eventyr på tværs af det hellige romerske imperium. I Kingdom Come Deliverance - Royal Edition er det op til dig at hævne dine forældres død, mens du kæmper mod invaderende styrker, tager på en lang række missioner og træffer indflydelsesrige valg.

PRINCESS PEACH: SHOWTIME! – 22. marts

Madame Grape har besat Sparkle Theater og det er nu op til Princess Peach at redde teatret i Princess Peach: Showtime! I spillet kan du som Peach forvandle dig til sværdkæmper, detektiv, cowgirl og meget mere, hvor du kan bruge hver af disse forvandlingers spektakulære evner til at sætte en stopper for den maskerede skurks onde planer.

SOUTH PARK: SNOW DAY! – 26. marts

Tag med Cartman, Stan, Kyle og Kenny ud for at fejre den mest magiske dag i ethvert lille barns liv: en snevejrsdag! Spil med op til tre venner og kæmp dig gennem den snedækkede by i SOUTH PARK: SNOW DAY!, hvor du deltager i actionfyldte kampe i en helt ny story.

Pepper Grinder – 28. marts

Oplev et actionfyldt pirateventyr med hovedpersonen Pepper, en søfarende sjæl med en passion for guldgravning, og hendes superdrevne boreenhed, Grinder. Bor dig gennem terrænet, styr maskiner og pulverisér fjender, der blokerer din vej hen til at få din forsvundne formue tilbage ... med renter!


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark