Skip to main content

Nintendo Switch - Opsætning

Kom godt i gang med Nintendo Switch.

1. Tilslut strømforsyningen

Tilslut strømforsyningen, der følger med konsollen, og tænd for konsollen.

2. Opsætning af konsollen

Når du starter konsollen første gang, bliver du bedt om at vælge nogle indstillinger. Tilslut begge Joy-Con-controllere til konsollen, og følg anvisningerne på skærmen.

3. Spil!

Der er to typer Nintendo Switch-software: en detailversion, som inkluderer et spilkort, du kan indsætte i konsollen og en version, der kan downloades og gemmes på konsollen eller et microSD-kort.

 • Sådan spiller du med en detailversion

  Åbn spilkortsprækken, og indsæt spilkortet. Vær særlig opmærksom på, hvilken vej spilkortet vender, når du indsætter det.

  Sørg for, at mærkaten på spilkortet vender mod dig, og indsæt det i spilkortsprækken, indtil du hører et klik.

   sätt in kort

  Softwareikonet for det indsatte spilkort bliver vist på HOME-menuen. Vælg ikonet med din markør, tryk herefter på A-knappen for at starte softwaren.

  Programikon

 • Nedlukning af software

  Når du trykker på HOME-knappen, vil softwaren blive pauseret, og du vender tilbage til HOME-menuen. Du kan lukke pauseret software ved at vælge det og trykke på X-knappen.

  Hvis du spiller et spil, der skal gemmes manuelt, skal du huske at gemme, inden du lukker softwaren. Data, der ikke gemmes, går tabt.

  CI NintendoSwitch PlayGame 03 enGB CMM Standard potrait
  CI NintendoSwitch PlayGame 04 enGB CMM Standard propn
 • Sådan fjerner du spilkortet

  Du fjerner spilkortet fra konsollen ved at åbne dækslet til spilkortsprækken og skubbe spilkortet ind, indtil det popper op og derefter fjerne det.

   Ta bort kortet

 • Når du er færdig med at bruge konsollen

  Du kan sætte din Nintendo Switch-konsol i dvaletilstand, når du er færdig med at bruge den. På den måde kan du vække den fra dvaletilstand, når du vil bruge den igen og begynde at spille med det samme.

  Batteriet holder i nogle dage, hvis konsollen sættes i dvaletilstand ved fuld opladning.

 • Vækning af konsollen fra dvaletilstand

  Tryk på HOME-knappen for at vække konsollen.

  Väck konsolen

  Andre måder at vække konsollen/sætte den i dvaletilstand på

  • Åbn menuen (dvaletilstand) på HOME-menuen.
  • Tryk på POWER-knappen for at sætte konsollen i dvale eller vække den fra dvaletilstand.

  Power


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark