Skip to main content

Kommende Nintendo Switch-spil - september 2023

mandag, 4. september 2023
Med Nintendo Switch kan du i denne måned både træde ind i et nostalgisk tegnefilmsunivers, skabe et hyggeligt hjem i en fortryllet verden, deltage i episke kampe og meget mere! Tjek dette udvalg af spil, der udkommer i september!

Chants of Sennaar - 5. september

Chants of Sennaar

Siden tidernes morgen har Tårnets Folk været splittet og taler ikke længere med hinanden. Men det siges, at en dag vil en rejsende finde visdommen til at genoprette balancen. Er du denne rejsende? Afslør Tårnets mysterier i dette puzzle-eventyr, hvor oldtidens sprog både er låsen og nøglen.

Fae Farm - 8. september

Fae Farm

Et magisk hjem venter dig i den fortryllede Azoria-verden! Skab en hyggelig hjemstavn, tilpas din figur, mød de charmerende lokale, plej dybe relationer og opdag måder at tilføre magi til alt, hvad du gør - solo eller sammen med op til tre venner.

MythForce - 12. september

Myth Force

Dette roguelike-eventyr er inspireret af nostalgiske tegnefilm, og forener sværd og trolddom med gribende førstepersonskampe. Brug legendariske våben og magiske evner til at smadre horder af fjender i en opslugende fantasy-dungeon-crawl gennem et farverigt tegneserieslot.

SUPER BOMBERMAN R 2 - 13. september

SUPER BOMBERMAN R 2

Forbered dig på eksplosivt sjov og ballade i det nyeste spil i SUPER BOMBERMAN R-serien! Nyd klassikere som Grand Prix, Battle 64 og den nye Castle-mode, hvor du kan kæmpe for at beskytte eller plyndre skatte. Du kan også slippe din kreativitet løs med Stage Editor og dele dine personliggjorte baner online!

Baten Kaitos I & II HD Remaster - 15. september

Baten Kaitos I & II HD Remaster

Opdag himlens mysterier og genvind det tabte hav i to tidløse rollespil, der oprindeligt blev udgivet til Nintendo GameCube og remastered HD til Nintendo Switch. Brug Magnus-kort og slip deres kræfter løs for at angribe og helbrede, mens du krydser det mystiske flydende kontinent, hvor tanker og bønner overlapper hinanden.

Gloomhaven - 18. september

Gloomhaven

Led en flok lejesoldater gennem Gloomhavens ubarmhjertige land i dette taktiske rollespil baseret på brætspillet med samme titel. Gå den mørke verden i møde alene eller sammen med op til tre andre spillere online. Vælg mellem 17 unikke figurer, deltag i turbaserede kampe og lav dødbringende kombinationer ved - bogstaveligt talt - at spille dine kort rigtigt!

Mortal Kombat 1 - 19. september

Mortal Kombat 1

Oplev det genfødte Mortal Kombat-univers skabt af ildguden Liu Kang. Med Mortal Kombat 1 indledes en ny æra for den ikoniske serie med blandt andet nyt kampsystem og spiltilstande. Kæmp dig igennem en helt ny story med legendariske Mortal Kombat-figurer!

Pikmin 1+2 (fysisk version) - 22. september

Pikmin 1+2 (fysisk version)

Oplev to af kaptajn Olimars stjernespækkede eventyr med den fysiske udgave af Pikmin 1+2. Med hjælp fra de små Pikmin skal du trodse farerne på den ukendte planet for at genopbygge kaptajn Olimars rumskib i Pikmin 1. Herefter kan du vende tilbage for at jage dyrebare skatte med en ny assistent i Pikmin 2.

Mineko's Night Market - 26. september

Mineko's Night Market

Hjælp Mineko med at genoprette sin hårdt trængte landsby til fordums storhed i dette narrativt drevne eventyrspil, der hylder japansk kultur. Undersøg myten om solkatten Nikko, mens du tager på finurlige missioner, skaber interessante genstande og forbereder dig til det ugentlige Night Market!

EA SPORTS FC™ 24 - 29. september

EA SPORTS FC™ 24

Gå ind i en ny æra for World's Game med over 19.000 fuldt licenserede spillere, mere end 700 hold og over 30 ligaer. Vær med til at udvikle klublegender i den Ultimate Team-oplevelse, og test dine evner i Rivals, Squad Battles og VOLTA FOOTBALL!


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark