Vol.4 af The Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass

onsdag, 19. april
Den fjerde og sidste del DLC af Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass udkommer til Nintendo Switch den 26. april.

Spillet udspiller sig før begivenhederne i Xenoblade Chronicles 3, hvor du som spiller slutter dig til en række nye og velkendte figurer i en original story, der forbinder alle tre dele i Xenoblade Chronicles-serien. Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed indeholder også nye kampmekanikker, såsom Unity Combo, hvor to figurer kan angribe sammen.

Desuden udkommer Pyra/Mythra amiibo som dobbeltpakke fredag den 21. juli. Ved at scanne Pyra amiibo-figuren i Xenoblade Chronicles 3 kan du ændre på sværdets udseende i Noahs Swordfighter-klasse, så det passer til Pyras Aegis-sværd. Ved at scanne Mythra amiibo-figuren i Xenoblade Chronicles 3 vil sværdet i Noahs Swordfighter-klasse matche Mythras Aegis Sword. Aegis-sværd-våben skins kan bruges af alle spillere, der opfylder et bestemt krav i spillet. En softwareopdatering til dette vil blive udgivet på et senere tidspunkt. Endelig er Noah og Mio amiibo-figurer også blevet annonceret. Mere information om dette senere.

Om Xenoblade Chronicles 3: Aionios er årsagen til en uendelig konflikt mellem de to fjendtlige nationer: Keves og Agnus. Gennem et tilfældigt møde beslutter en gruppe på seks soldater fra begge rivaliserende nationer at lægge deres uenigheder til side og samarbejde for at afsløre en ny trussel, der er langt større end deres endeløse kamp. Du kan slutte sig til Noah, Mio og deres venner, mens de rejser gennem episke landskaber, slås mod glubske væsner og kæmper for at bryde den uendelige voldscyklus, der ellers forbinder deres hjemlande.

Ligesom i de tidligere Xenoblade Chronicles-spil starter kampene med at stå over for fjender direkte på banen. Du styrer Noahs gruppe på seks personer og vil møde flere figurer i løbet af eventyret, som kan slutte sig til gruppen som støttefigurer. Hver fighter har sin egen rolle i kampene, hvilket giver mulighed for forskellige strategier. Figurernes klasser har indflydelse på, hvordan figurer kæmper, og de kan bruge stærke evner, kaldet Arts, for at gå målrettet efter sejren. Hvert af de specifikke tag-team-par i gruppen kan også gøre brug af Interlink-systemet og på den måde fungere som en gigantisk form kaldet Ouroboros.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark