Skip to main content

Kommende Nintendo Switch-spil – Juli 2024

onsdag, 3. juli 2024
Kommende Nintendo Switch-spil – Juli 2024
Nintendo World Championships: NES Edition, Darkest Dungeon II, Arranger: A Role-Puzzling Adventure og meget mere udkommer til Nintendo Switch!

På Nintendo Switch kan du snart spille som om det er 1990, spille som et Turtle-team, tage på de fordømtes ekspedition og meget mere! Se dette udvalg af spil, der lanceres i juli.

ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN Deluxe Edition – 11. Juli

Svæv gennem fotorealistiske himmelstrøg med fuld 360˚ bevægelse i ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN Deluxe Edition. Jagt fjendens fly og oplev spændingen ved at deltage i realistiske flyvninger, alt imens du kæmper mod vejret og omgivelserne. Episke luftkampe venter dig i rollen som toppilot!

Darkest Dungeon II – 15. Juli

Begiv dig ud på de fordømtes ekspedition i Darkest Dungeon II, der er efterfølgeren til det oprindelige gotiske, roguelike RPG. Gå om bord i din diligence og rejs gennem et forfaldent landskab for at forhindre apokalypsen. Kæmp mod mareridtsagtige fjender i turbaseret kampe og opgradér dine evner efter hver dødbringende runde..

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate – 17. Juli

Gør dig klar til tempofyldt action i roguelike-stil i Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate. Tag kontrol over alle fire Turtles, som hver især har unikke kræfter. Du kan også slå dig sammen med vennerne i et forrygende co-op-spil mod imponerende fjender.

Nintendo World Championships: NES Edition – 18. juli

Kast dig over mere end 150 retro speed-running-udfordringer i Nintendo World Championships: NES Edition. Sæt, slå og perfektionér dine egne tider i singleplayer Speedrun Mode, spil mod andre online i World Championships, eller mød vennerne i lokal multiplayer Party Mode for at se, hvem der er den hurtigste spiller!

SCHiM – 18. Juli

Hvad er en schim? Ordet dækker over sjæl og ånd i en genstand eller et levende væsen: Alle har en. I puzzle-eventyret SCHiM - der foregår i et afslappende, livligt miljø - skal du hoppe fra skygge til skygge for at hjælpe med at genforene din schim med dens ting, før det er for sent!

THE NEW DENPA MEN – 22. Juli

New Denpa Men: Find dem, fang dem og styr dem i dette herlige free-to-play RPG-eventyr. Udforsk dungeons og kæmp mod monstre, tilpas alverdens outfits, indret din ø, som du vil, og meget mere! Desuden kan op til fire spillere i lokal co-op gå sammen om at fange nogle særlige Denpa Men!

The Star Named EOS – 23. Juli

Udforsk en smuk, håndtegnet verden, mens du fotograferer nogle af de mest dyrebare, flygtige øjeblikke i livet i The Star Named EOS. Efterhånden som du genskaber fotos fra fortiden, afdækker du sandheden om et familiemysterium, og den kærlighed, der er skjult i de fragmenterede minder, vil fremstå tydeligt.

Arranger: A Role-Puzzling Adventure – 25. Juli

Arranger: A Role-Puzzling Adventure følger den lidt utilpassede pige, Jemma, mens hun drager på eventyr for at finde en inspirerende verden uden for sin egen landsby. Bevæg dig rundt i de sammenhængende baner og se verden bevæge sig med dig i dette i dette unikke puzzle-spil.

ONE PIECE ODYSSEY – 26. Juli

Indtag rollen som diverse medlemmer af Straw Hat Crew i ONE PIECE ODYSSEY, et spændende RPG, der foregår i den populære anime-verden. Begive dig ud på et stort eventyr for at møde nye venner, kæmpe mod farlige fjender og i sidste ende undslippe den frodige tropeø, som du er strandet på.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark