Skip to main content

Se den nye trailer til Endless Ocean Luminous

torsdag, 18. april 2024
Dyk ned i en undersøisk verden med marint liv, skjulte skatte og mysterier, når Endless Ocean Luminous udkommer til Nintendo Switch torsdag den 2. maj 2024.

I det uudforskede Veiled Sea kan du støde på over 500 kendte arter, der gemmer sig omkring koralrev, stejle klippefremspring og gletsjervand, mens fremtoningen ændrer sig afhængigt af tidspunktet på dagen i spillet. Afdæk havets mysterier ved at lede efter begravede relikvier, usædvanlige seværdigheder og specielle væsner. Du kan endda få en ven eller to ved at invitere en djævlerokke til at svømme med dig eller en hummer til at blaffe en tur på din tank.

Med sit lydbillede og rolige visuelle udtryk byder Endless Ocean Luminous på afslappet gameplay og fine sanseoplevelser. Desuden kan Nintendo Switch Online-medlemmer udforske havet sammen i Shared Dives. Hils på dine meddykkere med en venlig gestus og dyk derefter ned i dybet sammen. Efterhånden som du gennemfører diverse dyk, kan du låse op for farver på dykkerdragten, klistermærker og flere gestus, så du kan personliggøre din dykker. Spillet kommer også med en gratis 7-dages prøveversion af Nintendo Switch Online, så du kan afprøve spillets onlinefunktioner.

Med et Nintendo Switch Online-medlemskab kan du desuden holde øje med Event Dives, der er temadyk, som vil forekomme med jævne mellemrum og give mulighed for at se usædvanlige seværdigheder og havliv.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark