fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder

Byd på Nintendo Switch Lite til fordel for Red Barnet!

I samarbejde med Lauritz.com afholder Red Barnet sin store årlige velgørenhedsauktion. Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salærer) fra alle de enkelte auktioner går ubeskåret til Red Barnet.

Læs mere ...

Fang Pokémon Zarude

Modtag en kode online frem til den 13. december, eller så længe lager haves.

Læs mere ...

Spil Mario Kart 8 Deluxe i hele oktober

Hver onsdag i september spiller vi Mario Kart 8 Deluxe online. Det er åbent for alle at deltage og fokus er på at have det sjovt. Der er ingen præmie til vinderen, ud over æren, selvfølgelig.

Læs mere ...

Download demo til Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Gratis demoversion af Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise kan nu downloades i Nintendo eShop.

Læs mere ...

Årets sidste Nintendo Direct Mini: Partner Showcase!

Til denne Nintendo Direct Mini: Partner Showcase blev blandt andet lanceringsdatoen til det eftertragtede spil Bravely Default II annonceret samt en demoversion af Hyrule Warriors: Age of Calamity.

Læs mere ...

Steve og Alex fra Minecraft kommer til Super Smash Bros. Ultimate den 14. oktober

Den 14. oktober bliver datoen, hvor Minecraft lader to af sine bedste og utroligt rektangulære helte deltage i kampene i Super Smash Bros. Ultimate til Nintendo Switch. De bliver dermed en del af den Challenger Pack, der kommer til Super Smash Bros.Ultimate Fighters Pass Vol. 2, som også indeholder en ny bane og syv musikstykker fra Minecraft-serien.

Læs mere ...

Vinteren kommer med den nye opdatering i Animal Crossing: New Horizons

Efterårsbladene er dalet ned fra træerne og årstiden skifter igen på øerne, der ligger på den nordlige halvkugle. Udenfor bliver det koldere og koldere, men selvom det er vinter, er der heldigvis varmt og hyggeligt i Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch!

Læs mere ...

Super Smash Bros. Throwback Throwdown på fredag!

Fredag den 23. oktober i tidsrummet 18.00-20.00 kan Super Smash Bros. Ultimate-spillere fra hele Europa deltage i turneringen Super Smash Bros. Ultimate European Online Challenge - Throwback Throwdown.

Læs mere ...

Ny trailer til Mario Kart Live: Home Circuit

Mario Kart Live: Home Circuit, der lanceres til Nintendo Switch den 16. oktober, byder på en helt ny Mario Kart-oplevelse for alle spillere! Denne nye trailer giver et dybere indblik i, hvad vi kan forvente til udgivelsen om to uger.

Læs mere ...