fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder

Ny Nintendo Direct Mini!

Spil som Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, BRAVELY DEFAULT II, Borderlands, XCOM 2 og BioShock kommer til Nintendo Switch. For de tre sidstnævnte er det første gang de dukker op på en Nintendo-konsol. Andre favoritspil som nævnes er Burnout Paradise Remastered and Panzer Dragoon: Remake, 51 Worldwide Games og Animal Crossing: New Horizons.

Læs mere ...

Nintendo Switch Lite Coral lanceres i Danmark den 24. april!

Vinter bliver til forår og hvad passer da bedre end en ny, flot farve? Den 24. april lanceres Nintendo Switch Lite Coral i Danmark. Coral er et flot tillæg til den farvepalet, som Nintendo Switch Lite i forvejen findes i.

Læs mere ...

Konkurrence!

Så er vi tilbage med en ny facebook-konkurrence, hvor du har muligheden for at vinde en Nintendo Switch-Lite og et spil!

Læs mere ...

Konkurrence!

Så er vi tilbage med en ny facebook-konkurrence, hvor du har muligheden for at vinde en Nintendo Switch - Animal Crossing: New Horizons Limited Edition-pakke og en flot opbevaringstaske!

Læs mere ...

Nyheder fra Animal Crossing: New Horizons Direct-udsendelsen

Forretningsmanden og Animal Crossing-kendissen Tom Nook har sammensat en informationsfilm for alle, som vil vide mere om hans seneste projekt, kaldet Nook Inc. Deserted Island Getaway Package. Se den her!

Læs mere ...

Nyhederne fra den seneste Pokémon Direct!

I den sidste Pokémon Direct blev det afsløret, at Pokémon Sword og Pokémon Shield vil få to store udvidelser, samt at Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX kommer til Nintendo Switch i marts!

Læs mere ...

I dag udkommer Animal Crossing: New Horizons

Nu er ventetiden ovre, for i dag udkommer Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch. Det er blevet tid til at begive sig til en øde ø og gøre den til et vidunderligt paradis. Helt alene er du dog ikke, for vores ven Tom Nook er klar til at hjælpe dig med at udvikle øen.

Læs mere ...

Nintendo Switch-pakke med Animal Crossing-tema lanceres den 20. marts!

Et nyt, herligt liv på en øde ø venter, når Animal Crossing: New Horizons lanceres til Nintendo Switch den 20. marts.

Læs mere ...

DLC til Luigi’s Mansion 3

Læs mere ...