fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder

Spil Mario Kart 8 Deluxe i hele juni

Hver onsdag i juni spiller vi Mario Kart 8 Deluxe online. Det er åbent for alle at deltage og fokus er på at have det sjovt. Der er ingen præmie til vinderen, ud over æren, naturligvis. Se venligst turneringsoversigt herunder. Efter hver turnering publicerer vi et leaderboard her.

Læs mere ...

Paper Mario: The Origami King

Tag med prinsesse Peach, Mario og Luigi til origamifestival, når Paper Mario: The Origami King udkommer eksklusivt til Nintendo Switch den 17. juli! Der er dog lige en lille rift i festlighederne: prinsesse Peach har opført sig lidt mærkeligt den seneste tid. Se hendes mystiske opførsel i Paper Mario: The Origami King-traileren.

Læs mere ...

Splatoon 2-demoversion kan downloades mellem den 30. april og 6. maj

Over 9 millioner Splatoon-ejere verden over har deltaget i Turf War battles og Splatfests i Splatoon 2 til Nintendo Switch. Skulle du have gået glip af dette, er det ikke for sent at starte!

Læs mere ...

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition er ude nu til Nintendo Switch!

I Xenoblade Chronicles: Definitive Edition kan du slutte dig til helten Shulks kamp for fremtiden. I begiver jer ud på et gribende eventyr gennem en farverig, åben verden fyldt med monstre, strategiske kampe i realtid og en rig story med engagerende figurer.

Læs mere ...

Harvest Moon: One World udkommer i år til Nintendo Switch!

Natsume Inc. og Rising Star Games annoncerede i dag Harvest Moon: One World til Nintendo Switch. Harvest Moon: One World udkommer senere i år og distribueres i Europa af Nintendo.

Læs mere ...

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise udkommer til Nintendo Switch den 10 juli

Læs mere ...

De vigtigste tips til at spille Animal Crossing: New Horizons med vennerne

Animal Crossing: New Horizons er et rigtig godt multiplayer-spil! Der er mange sjove aktiviteter i spillet og mange af dem er faktisk sjovere at lave sammen med venner! Uanset om du besøger en andens ø eller inviterer dem til din, så er der mange ting, I kan gøre sammen. Her er nogle tips fra os til at komme i gang.

Læs mere ...

Spil Mario Kart 8 Deluxe med os hver onsdag i maj!

Hver onsdag aften i maj har vi planlagt at spille Mario Kart 8 Deluxe online. Det er åbent for alle at deltage og fokus er på at have det sjovt. Der er således ingen præmie til vinderen, ud over æren, naturligvis. Se venligst turneringsoversigt herunder. Efter hver turnering vil vi publicere leaderboard her og på vores Facebook-side samt Twitter.

Læs mere ...

Vigtig information om Nintendo Account

Opdatering om de seneste begivenheder, hvor Nintendo Account-brugere kan have oplevet uautoriseret bruger forsøge at få adgang til deres konto.

Læs mere ...