nintendo logo

  • Nyheder

Flere måder at skabe, spille og opdage på med Nintendo Labo

Nintendo afslører med nye videoer nogle flere egenskaber i de to Nintendo Labo-kits, Variety-kit og Robot-kit, som for nylig blev annonceret til Nintendo Switch med release i Danmark og resten af Europa den 27. april.

Læs mere ...

Fang den legendariske Palkia eller Dialga

Få chancen for at låse op for Dialga i Pokémon Moon eller Pokémon Ultra Moon, eller Palkia i Pokémon Sun eller Pokémon Ultra Sun.

Læs mere ...

2017 - Et succesår for Nintendo

Nintendo Switch udkom den 3. marts 2017 og har virkelig fået en kanonstart med de mange gode titler, der er udgivet til systemet siden lanceringen.

Læs mere ...

Vind en Nintendo Classic Mini: SNES

Vi kører en ny facebook-konkurrence! Vind en Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System og rejs tilbage til 90'erne med tidløse spilklassikere!

Læs mere ...

Skab, spil og gå på opdagelse med Nintendo Labo

To Nintendo Labo-kits, The Variety Kit og The Robot Kit, udkommer den 27. april i hele Europa og er en ny måde at spille, skabe og opdage ting på. Alt, du behøver, er en Nintendo Switch og en Nintendo Labo-pakke.

Læs mere ...

Ny Splatfest i Splatoon 2!

Det er tid til en ny Splatfest i Splatoon 2 lørdag den 10. februar.

Læs mere ...

Nyheder fra Nintendo Direct Mini!

Nintendo har netop udsendt en ny Nintendo Direct Mini-præsentation med fokus på udvalgte titler som kommer til Nintendo Switch tidligt i 2018.

Læs mere ...

#NordicSwitchmas

Del dine bedste Nintendo Switch-stunder med os andre. Se, hvordan andre spiller og del dine egne yndlingssteder!

Læs mere ...