fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder

Viva Festivale! En ny opdatering er på vej til Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch.

En ny opdatering er på vej til Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch. Den 28. januar kan alle, som har spillet, downloade denne opdatering, hvor du blandt andet kan opleve et fantastisk farverigt karneval, købe hjerteformede ting og sager og få nye reaktioner og genstande.

Læs mere ...

Demo til Monster Hunter Rise er ude nu!

Se Monster Hunter Digital Event fra Capcom!

Læs mere ...

Ny fighter og nye trailere præsenteret til The Game Awards

Læs mere ...

Nyt dansk udviklet platformspil til Nintendo Switch!

Glyph er et nyt og farverigt 3D-platformspil til Nintendo Switch, der er nemt at lære, men svært at mestre! Spillet udkom på Nintendo eShop i denne uge.


I spillet styrer du en lille rund mekanisk skarabæ ved navn Glyph fra tredjepersons synsvinkel. I Glyph skal spilleren mestre præcision, fart og opfindsomhed for at samle de mange skjulte skatte og gamle artefakter, mens de udforsker en serie af charmerende og til tider farlige baner. Målet i spillet er at gennemføre de mange forskellige baner for til slut at genopbygge den gamle tempelby, der også fungerer som spillets oververden, hvorfra spillerne kan vælge, hvilke baner de gerne vil spille.

Glyph appellerer både til de spillere, som gerne vil have en afslappende spiloplevelse, og til dem som leder efter den næste seriøse udfordring. Der er nemlig mange forskellige måder at tilgå de over 80 baner, som er tilgængelige ved spillets udgivelse.

  • Udforsk store åbne og varierende baner, propfuld af hemmeligheder
  • Undgå dødsensfarlige fælder og fjendtligsindede robotter
  • Træn dine færdigheder og få adgang til unikke skins
  • Et spil med næsten uendeligt speedrun potentiale

Glyph til Nintendo Switch byder på en belønnende og tilfredsstillende spiloplevelse, der vil sikre mange timers underholdning for alle, der holder af klassiske 3D-platformspil. Du kan downloade spillet på Nintendo eShop fra din Nintendo Switch.

Glyph er udviklet af Bolverk Games, der er en dansk virksomhed med speciale i VR-produktioner, som gennem det sidste års tid har haft fokus på at udgive deres tidligere VR platformer, Glyph, til Nintendo Switch. Bolverk Games har arbejdet så dybdegående med materialet, at der reelt er tale om et helt nyt spil.

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør)- følg os på Facebook!

Sephiroth som spilbar figur i Super Smash Bros. Ultimate

Sephiroth, fra FINAL FANTASY VII, lanceres som spilbar fighter den 23. december.

Læs mere ...

Byd på Nintendo Switch Lite til fordel for Red Barnet!

I samarbejde med Lauritz.com afholder Red Barnet sin store årlige velgørenhedsauktion. Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salærer) fra alle de enkelte auktioner går ubeskåret til Red Barnet.

Læs mere ...

Nyt om Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Igennem 35 år med Super Mario Bros. har Mario brugt power-ups til at skifte evner utallige gange, fra Fire Mario til Tanooki Mario til Bee Mario etc. Og nu kan Mario desuden antage en ny, frygtindgydende katteform. Han har altså også brug for al den hjælp, han kan få, da Bowser er blevet gigantisk og er uden for al kontrol.

Læs mere ...

Indie World Showcase fra Nintendo den 15. december

I morgen tirsdag den 15. december kl. 18:00 dansk tid vises en ny Indie World Showcase.

Læs mere ...

Download demo til Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Gratis demoversion af Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise kan nu downloades i Nintendo eShop.

Læs mere ...