fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder

Fang Shiny Eternatus!

Fang Shiny Eternatus i Pokémon Sword eller Pokémon Shield fra den 1. oktober til den 17. november!

Læs mere ...

Ny Nintendo Direct tirsdag 13. september

I eftermiddag går det løs med en helt ny Nintendo Direct-udsendelse! Glæd dig til ca. 40 minutters nyheder og information om vinterens Nintendo Switch-titler!

Læs mere ...

Splatoon 3 Direct bød på mange nyheder

En ny 30-minutters Splatoon 3 Direct-udsendelse inviterede seerne med på et grundigt kig på det nyeste spil i Splatoon-serien, Splatoon 3, der udkommer eksklusivt til Nintendo Switch den 9. september.

Læs mere ...

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom udkommer til Nintendo Switch den 12. maj 2023

I eftermiddagens Nintendo Direct-præsentation annoncerede Nintendo en række spil, der udkommer til Nintendo Switch i år og næste år. I præsentationen blev der bl.a. afsløret den officielle titel og lanceringsdato for efterfølgeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Links uendelige eventyr begynder igen den 12. maj 2023, når The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom lanceres eksklusivt til Nintendo Switch.

Læs mere ...

Splatoon 3 er ude nu!

Splatoon 3 er udkommet til Nintendo Switch. Her kommer du med til Splatlands, hvor adrenalinfyldte konkurrencer, cool mode, overdrevne våben og splat med farvestrålende blæk er en del af hverdagen for Inklings og Octolings.

Læs mere ...

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass - WAVE 2 kommer den 4. august!

Nu kommer den anden pakke med baner til Mario Kart 8 Deluxe. Du får adgang til hele otte baner, der kan testkøres allerede fra den 4. august.

Læs mere ...

10 tips, der vil gøre dig til Splatoon-prof!

Splatoon 3 er her! Uanset om du er nybegynder eller Splatoon-veteran, har vi samlet nogle tips, som du helt sikkert vil finde nyttige. Vi er Kaldemar og Sendou. Vi er begge mangeårige Splatoon-fans og har vundet de sidste to Splatoon 2 Nordic Championship-turneringer. Her er vores bedste tips, der vil tage dig et skridt (eller ti) tættere på at blive en sand prof til spillet.

Læs mere ...

Download Splatoon 3: Splatfest World Premiere-demo

Splatoon 3 lanceres til Nintendo Switch-familien den 9. september, men du kan allerede nu tage et tidligt første kig på spillet ved at downloade den gratis demo lige nu via Nintendo eShop.

Læs mere ...

Bayonetta 3 udkommer til Nintendo Switch den 28. oktober

Bayonetta vender endelig tilbage og står overfor sit hidtil mest hårrejsende eventyr! Se frem til storslåede kampe og heftig action, når Bayonetta 3 lanceres eksklusivt til Nintendo Switch den 28. oktober.

Læs mere ...