fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder

Super Mario Maker 2 er på vej til Nintendo Switch

I en Super Mario Maker 2 Direct afslørede Nintendo mange spændende detaljer Super Mario Maker 2, der udkommer eksklusivt til Nintendo Switch den 28. juni.

Læs mere ...

Oplev The Legend of Zelda: Breath of the Wild i VR med Nintendo Labo!

Nintendo Labo: VR Kit til Nintendo Switch er udkommet og den 26. april blev The Legend of Zelda: Breath of the Wild kompatibelt med VR-brillerne gennem en gratis opdatering. Hvordan det fungerer? Spillets tekniske chef Takuhiro Dohta kommer her med lidt mere information om denne kommende mulighed.

Læs mere ...

Den nordiske Super Smash Bros. Ultimate-finale

Den 13. april afholdes den nordiske finale i spillet Super Smash Bros. Ultimate på Tekniska museet i Stockholm, Sverige. Otte hold fra Norden mødes i opgøret om en plads i den europæiske finale.

Læs mere ...

Følg Nintendo på E3 2019

Nintendo har afsløret mere om sine planer for årets E3-messe, som finder sted 11.-13. juni i Los Angeles.

Læs mere ...

Se finalen i Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019

Hold fra hele Europa samles den 4.-5. maj i det gamle Beurs van Berlage i Amsterdam for at kæmpe om europamesterskabet og en plads til verdensmesterskabet. 

Læs mere ...

Den europæiske finale i Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 afholdes i Amsterdam

Vinderne går videre til verdensmesterskabet i Super Smash Bros. Ultimate i Los Angeles den 8. juni, hvor det franske team Alliance Rouge også vil repræsentere Europa i verdensmesterskabet i Splatoon 2.

Læs mere ...

Team Ehre Germany vandt European Smash Ball Team Cup 2019

I weekenden mødtes elleve af Europas bedste Super Smash Bros. Ultimate-hold i Amsterdam for at finde vinderen af European Smash Ball Team Cup 2019.

Læs mere ...

Stor påskekonkurrence!

Vi inviterer alle Nintendo-fans til at deltage i vores påskekonkurrence, hvor du har chancen for at vinde en Nintendo Switch - Pokémon: Let’s Go, Pikachu! Limited Edition-pakke og spillet Yoshi’s Crafted World!

Læs mere ...

Se de mange spilmuligheder med Nintendo Labo: VR Kit

Har du nogensinde drømt om at være undervandsfotograf eller hvordan det føles at være en superhelt, der kan forhindre en invasion fra rummet?

Læs mere ...