fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder

Indie World-præsentation afslørede 21 nye indie-titler til Nintendo Switch

Der er forår er i luften og de seneste indie-eventyr til Nintendo Switch står nu i fuldt flor. Under den seneste Indie World-præsentationen, som du kan se her, fortæller Nintendo om 21 nye spil fra uafhængige spiludviklere.

Læs mere ...

Ny i Monster Hunter-serien? Tjek disse tips for at blive den bedste jæger!

For at blive den bedste jæger og beskytte Kamura Village er der meget at lære i MONSTER HUNTER RISE til Nintendo Switch! Her har vi samlet en række tips og tricks, som gør det lettere for dig at komme i gang. Lad jagthornet blæse!

Læs mere ...

Nintendo Direct 17. februar

I Nintendo Direct onsdag aften dansk tid viste Nintendo over 30 spil, der kommer til Nintendo Switch, hvoraf mange udkommer allerede til sommer. En af udsendelsens største nyheder er dog, at Splatoon 3 udkommer i 2022.

Læs mere ...

Blå Nintendo Switch Lite lanceres i Europa den 7. maj!

En flot blå udgave af Nintendo Switch Lite-systemet udkommer i Danmark og resten af Europa den 7. maj. Nintendo Switch Lite-modellerne er særligt designet til håndholdt spil.

Læs mere ...

Animal Crossing: New Horizons er nu det hurtigst sælgende Nintendo-spil i Europa

Et år efter lanceringen til Nintendo Switch er Animal Crossing: New Horizons nu det hurtigst sælgende Nintendo-spil, der er er blevet lanceret i Europa nogensinde.

Læs mere ...

Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE™ Edition og en MONSTER HUNTER RISE Pro Controller lanceres den 26. marts!

Tag på monsterjagt med stil fra den 26. marts, når Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE™ Edition og Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE™ Edition udkommer. Samme dato udkommer spillet Monster Hunter Rise til Nintendo Switch.

Læs mere ...

Nyheder om Miitopia afsløres i ny trailer

I Miitopia kan du tage på et underholdende eventyr, som du selv kan have indflydelse på fx ved at kaste dine venner, familie eller andre ind i eventyret, hvor du skal besejre Dark Lord: en virkelig ond skurk, der stjæler andres ansigter.

Læs mere ...

Præsentation af Super Smash Bros.Ultimate DLC-fighteren Pyra/Mythra

Torsdag den 4. marts kl. 15.00 sendes en præsentation om den nye Super Smash Bros. Ultimate DLC-fighter, Pyra / Mythra. Spilets instruktør, Masahiro Sakurai, vil desuden afsløre fighterens lanceringsdato! Præsentationen vil vare ca. 35 minutter. Der afsløres ikke flere fighters i denne udsendelse.

Læs mere ...

Viva Festivale! En ny opdatering er på vej til Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch.

En ny opdatering er på vej til Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch. Den 28. januar kan alle, som har spillet, downloade denne opdatering, hvor du blandt andet kan opleve et fantastisk farverigt karneval, købe hjerteformede ting og sager og få nye reaktioner og genstande.

Læs mere ...