fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder

Stor påskekonkurrence!

Vi inviterer alle Nintendo-fans til at deltage i vores påskekonkurrence, hvor du har chancen for at vinde en Nintendo Switch - Pokémon: Let’s Go, Pikachu! Limited Edition-pakke og spillet Yoshi’s Crafted World!

Læs mere ...

Se de mange spilmuligheder med Nintendo Labo: VR Kit

Har du nogensinde drømt om at være undervandsfotograf eller hvordan det føles at være en superhelt, der kan forhindre en invasion fra rummet?

Læs mere ...

Ny Nintendo Labo-pakke med unikke VR-oplevelser for børn og familier

Oplev en helt ny dimension af Nintendo Labo med lanceringen af Nintendo Labo: VR Kit den 12. april, der kombinerer fysisk og digitalt gameplay med VR-teknologi til at skabe og dele virtual reality-oplevelser for børn og familier.

Læs mere ...

Den nordiske Super Smash Bros. Ultimate-finale

Den 13. april afholdes den nordiske finale i spillet Super Smash Bros. Ultimate på Tekniska museet i Stockholm, Sverige. Otte hold fra Norden mødes i opgøret om en plads i den europæiske finale.

Læs mere ...

Alliance Rogue er europamestre i Splatoon 2!

Efter flere måneders benhård træning og konkurrering for at komme til den europæiske finalen i Splatoon 2 European Championship 2018-2019, mødtes de tolv bedste hold for at kæmpe om sejren i Paris!

Læs mere ...

European Smash Ball Team Cup

Holder du og dine venner af at spille Super Smash Bros. Ultimate? Så har I måske lyst til at teste jeres turneringsevner som "smasher-trio" i jagten på Europas bedste team?!

Læs mere ...

Den europæiske finale i Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 afholdes i Amsterdam

Vinderne går videre til verdensmesterskabet i Super Smash Bros. Ultimate i Los Angeles den 8. juni, hvor det franske team Alliance Rouge også vil repræsentere Europa i verdensmesterskabet i Splatoon 2.

Læs mere ...

Europas bedste Splatoon 2-hold konkurrerer denne weekend!

Snart mødes Europas tolv bedste Splatoon 2-hold i Splatoon 2 European Championship i Paris den 11.-12. marts.

Læs mere ...

Ny Pokémon Direct 27. februar kl. 15.00

Onsdag eftermiddag livestreames en Pokémon Direct med nye informationer - udsendelsen forventes at have en varighed på ca. syv minutter.

Læs mere ...