fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder

Brug de små grå i Big Brain Academy: Brain vs. Brain på Nintendo Switch!

Denne jul kan du og vennerne få jer en hjernevridende oplevelse med Big Brain Academy: Brain vs. Brain, der er et sjovt nyt partyspil, som alle kan være med til! Spillet udkommer til Nintendo Switch den 3. december.

Læs mere ...

Ny trailer viser forbedringerne i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD!

Snart kan du (gen)opleve baggrundshistorien om, hvordan det legendariske Master Sword blev til!

Læs mere ...

Monster Hunter Digital Event - spændende nyheder!

Til den sidste Monster Hunter Digital Event fik vi de helt nye trailere til både Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin og Monster Hunter Rise at se.

Læs mere ...

Ny Metroid Dread-trailer byder på nye, mystiske fjender

En ny trailer for Metroid Dread er ude nu! I denne trailer får du et glimt af nogle af de mystiske farer, der lurer i skyggerne på planeten ZDR. Du kan også se nogle af de evner og våben, som Samus har til sin rådighed til at bekæmpe dem.

Læs mere ...

Kazuya Mishima fra Tekken-serien kommer endelig til Super Smash Bros. Ultimate!

Hævn er sød, når Kazuya Mishima fra Tekken-serien endelig slutter sig til Super Smash Bros. Ultimate til Nintendo Switch. Kazuya er en del af Challenger Pack 10 DLC, der også inkluderer en helt ny kamparena samt kendte musiknumre fra tidligere Tekken-spil.

Læs mere ...

Nintendo Direct E3 2021 tirsdag den 15. juni 2021 kl. 18.00

Nintendo inviterer til virtuel E3 2021, tirsdag den 15. juni. Se Nintendo Direct-præsentationen kl. 18.00 dansk tid, der vil byde på omkring 40 minutter med informationer eksklusivt om Nintendo Switch-spil, primært med release i 2021.

Læs mere ...

Ny Nintendo Switch kommer den 8 oktober

Nintendo Switch-familien får snart et nyt medlem. Nintendo Switch (OLED-model) lanceres den 8. oktober og giver spillerne endnu en valgmulighed for, hvordan de ønsker at spille det store udvalg af spil til Nintendo Switch.

Læs mere ...

Nintendo Direct E3 2021 - resumé

Gennem den 40 minutter lange E3 2021 Nintendo Direct-præsentation i aften satte Nintendo spot på et bredt udvalg af kommende titler til Nintendo Switch-systemet, hvoraf mange får release i år.

Læs mere ...

Game Builder Garage til Nintendo Switch

Drømmer du nogle gange om at lave dit eget spil? Din drøm kan blive til virkelighed med Game Builder Garage, som lanceres eksklusivt til Nintendo Switch den 11. juni på Nintendo eShop.

Læs mere ...