Skip to main content

Kommende Nintendo Switch-spil - November 2023

tirsdag, 31. oktober 2023
Kommende Nintendo Switch-spil - November 2023
WarioWare: Move It!, Super Mario RPG, Hogwarts Legacy, med mere, udkommer denne måned.

I november på Nintendo Switch kan du posere i Warios seneste mikrospilsmiks, afgøre skæbnen i en troldmandsverden, begive dig ud på en finurlig mission for at reparere Star Road og meget mere!

STAR OCEAN THE SECOND STORY R – 2. november

Star Ocean The Second Story R

En officer bliver transporteret til en mystisk planet, hvor han møder en ung pige, mens han forsøger at finde hjem. I denne moderniserede JRPG-klassiker besøger du farlige dungeons og travle byer, der livagtiggøres med fantastisk 2,5D-stil og opdateret soundtrack.

Prøv den gratis demo, der kan downloades i Nintendo eShop!

My Time at Sandrock – 2. november

My Time at Sandrock – November 2nd

Indtag rollen som nybygger og rejs til ørkensamfundet Sandrock! Brug dit trofaste sæt værktøj til at samle ressourcer, konstruere maskiner og forvandle dit nedslidte værksted til et velsmurt produktionssted for at redde byen fra den økonomiske ruin.

WarioWare: Move it! – 3. november

Ryst, slå, dans, vrik, buk og nej dig gennem over 200 lynhurtige mikrospil i det seneste WarioWare-spil. Stil dig i positur for at finde den perfekte form, og brug så bevægelseskontrollerne til at gennemføre så mange mikrospil som muligt. Op til fire spillere kan dele det vilde kaos i Warios mest potente partyspil til dato.

Pokémon Scarlet eller Pokémon Violet + The Hidden Treasure of Area Zero (fysiske versioner) – 3. november

Pokémon Scarlet or Pokémon Violet + The Hidden Treasure of Area Zero (physical versions) – November 3rd

Oplev de originale og udvidede eventyr i Pokémon Scarlet og Pokémon Violet med bundle-pakker, der også indeholder The Hidden Treasure of Area Zero DLC (downloadindhold).

Fashion Dreamer – 3. november

Udforsk en modeverden ved hjælp af dine muser og perfektionér din personlige stil med over 1.400 valgmuligheder, inden du præsenterer dine kreationer for verden. Optjen likes, opbyg en stor samling af beklædningsgenstande og udforsk din passion for mode, når du starter dit nye liv som respekteret modeinfluencer!

Hogwarts Legacy – 14. november

Hogwarts Legacy – November 14th

Indtag rollen som den bedste heks eller troldmand i dette omfattende action-rollespil i en åben verden. Skab allierede, kæmp mod onde troldmænd, for i sidste ende er troldmandsverdenens skæbne i dine hænder.

Super Mario RPG – 17. november

Saml en gruppe usandsynlige helte, og begiv dig ud på en finurlig færd for at reparere Star Road. I denne reviderede version af det første Mario-rollespil kan du tage kampen op mod fjender i turbaserede kampe, møde et væld af fantastiske figurer og få ønsker til at gå i opfyldelse!

Persona 5 Tactica – 17. november

Persona 5 Tactica – November 17th

Phantom Thieves er tilbage i dette taktiske rollespil! Med en ny story, flere yndlingsfigurer og helt nye venner og fjender kan du opbygge dit drømmehold og skabe en ren følelsesrevolution i dette spændende turbaserede kampeventyr.

Bluey: The Videogame – 17. november 17th

Bluey: The Videogame – November 17th

Tag med Bluey og hendes familie i en helt ny story, der strækker sig over fire interaktive eventyr. Udforsk ikoniske steder som Heeler House, Playgrounds, Creek og et bonussted på stranden! Oplev desuden Blueys glade og vidunderlige verden med lokal multiplayer i både story mode og free play!


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark