Skip to main content

Another Code: Recollection udkommer til Nintendo Switch på fredag

onsdag, 17. januar 2024
Find vej til sandheden og hjælp Ashley med at afdække sine forældres sande skæbne i to mystiske eventyr – fuldt opdateret til Nintendo Switch.

Fredag den 19. januar kan du begive dig ud på et mystisk eventyr med Another Code: Recollection. Følg den forældreløse Ashley, da hun modtager et brev fra sin far, som hun troede var død. Brevet sætter gang i en kæde af mysterier og fører hende til den mystiske og afsidesliggende Blood Edward Island på jagt efter svar. Hvem eller hvad vil du møde på rejsen?

Another Code: Recollection indeholder de to opdaterede mysterieeventyr; Another Code: Two Memories og Another Code: Journey into Lost Memories. Afdæk fortiden og find den skjulte sandhed i begge spil, der byder på forbedret grafik, miljøer at udforske, nyt stemmeskuespil, gåder og musik. Der er også tilføjet valgfrie hint- og navigationssystemer for at hjælpe de spillere, som gerne vil have lidt hjælp til at løse mysterierne og til at finde ud af i hvilken retning de bør gå.

En gratis demo er tilgængelig nu i Nintendo eShop. Demoen indeholder startkapitlet af Another Code: Two Memories, det første af de to spil i Another Code: Recollection. Demoen giver dig mulighed for at overføre dine fremskridt til det fulde spil, hvis du får lyst til at begive dig ud på hele eventyret.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark