Skip to main content

Nintendo fejrede MAR10 DAY med nyheder om spil, film og LEGO

tirsdag, 12. marts 2024
Paper Mario: The Thousand Year Door lanceres 23. maj Luigi’s Mansion 2 HD lanceres 27. juni og tre klassiske Game Boy Mario-titler lander denne uge på Nintendo Switch Online.

Som en del af søndagens fejring af MAR10 DAY udsendte Nintendo en overraskelsesvideo, der annoncerede udgivelsesdatoer for to ventede titler med Mario og vennerne samt tre klassiske spil, der snart vil være tilgængelige for Nintendo Switch Online-medlemmer, plus annoncering af en ny Super Mario Bros.-film.

 • Paper Mario: The Thousand-Year Door: Den 23. maj kan du rejse sammen med Mario og vennerne gennem en verden af papir, mens du afslører mysteriet om Thousand-Year Door. Det vittige og finurlige rollespil ankommer til Nintendo Switch tyve år efter sin oprindelige debut på Nintendo GameCube. Denne fornyede version byder på forbedret grafik, opdateret soundtrack og nye gameplay-funktioner.
 • Luigi's Mansion 2 HD: Hjælp Luigi med at finde de forsvundne stykker af den mørke måne, der er blevet spredt ud over flere forskellige hjemsøgte palæer – hvert især med sine egne gåder og opgaver at løse samt ikke mindst spøgelser at fange. Den 27. juni kan du bruge dit superkraftige spøgelsesjægerværktøj, Poltergust 5000, til at opsuge spøgelser (og gardiner) og blæse luft ind for at gennemsøge hver en krog i de kølige, men charmerende palæer. Det uhyggeligt sjove eventyr Luigi's Mansion 2 HD, der oprindeligt blev udgivet til Nintendo 3DS, kommer i visuelt forbedret HD til Nintendo Switch.
 • Tre klassiske Mario Game Boy-spil kommer på Nintendo Switch Online den 12. marts:
  • Først er der Dr. Mario, den klassiske puzzle-udfordring for alle, som søger en kur mod kedsomhed. Kast vitaminpiller med flere nuancer ned i en flaske fyldt med en række grimme vira og flyt, drej og arranger dem, indtil viraene forsvinder.
  • Der er meget på spil i det originale Mario Golf, når du kæmper for at blive golfens Grand Champion. Fire klubmestre står i vejen for dig og du bliver nødt til at besejre dem alle for at få en chance for at spille mod den mest berømte golfspiller i landet!
  • I Mario Tennis kan du udvikle dig fra nybegynder til professionel ved at finpudse dine evner i fire sjove spilfunktioner. Træn på Royal Tennis Academy, tag på Mario Tour og hold dine færdigheder skarpe gennem en række udfordrende minispil.
 • Spændende nyt om LEGO Super Mario: LEGO har præsenteret en spændende teaser om næste skridt i LEGO Super Mario-universet. Teaseren afslørede en silhuet af en gokart lavet af LEGO klodser sammen med en LEGO® Mario™-figur. JA!: Mario Kart kommer til LEGO Super Mario i fremtiden.
 • Ny animationsfilm baseret på Super Mario Bros.: Shigeru Miyamoto havde en overraskende optræden i videoen for at berette, at Nintendo arbejder sammen med Illumination om en ny animationsfilm baseret på Super Mario Bros. Filmen får premiere den 3. april 2026 i USA og mange andre markeder globalt i løbet af april måned.

Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark