Skip to main content

Besøg Nintendo på Copenhagen Gaming Week

mandag, 8. januar 2024
Besøg Nintendo på Copenhagen Gaming Week
I weekenden 12.-14. januar kan du besøge Nintendos stand på Danmarks nye festival for alt, der handler om gaming og esport.

I Nintendos område til Copenhagen Gaming Week vil der være fokus på Mario og hans venner. De besøgende vil have mulighed for at tage på eventyr i Super Mario Bros. Wonder enten solo på en af Nintendo Switch - OLED Model-spilstationerne eller sammen med venner og familie på den store LED-skærm. Desuden er alle de nye baner og figurer til Mario Kart 8 Deluxe + Booster Course Pass nu lanceret, så de besøgende vil også kunne se, hvem der er hurtigst på en af de store multiplayer-spilstationer med Mario Kart 8 Deluxe.

Har du lyst til at prøve nogle af Marios andre eventyr på Nintendo Switch, er det også en mulighed. Der vil nemlig også være spilstationer med både Super Mario RPG, Super Mario Odyssey og Super Mario 3D World + Bowser's Fury klar i standen.

Ud over spil med Mario og vennerne kan besøgende også prøve det nyligt udgivne WarioWare: Move It! og Nintendo Switch Sports.

Der præsenteres en tidslinje, hvor du kan se, hvornår alle spillene i Marios hovedserie blev udgivet og få lidt mere information om dem, og så vil Mario og Luigi også besøge standen flere gange i løbet af Copenhagen Gaming Week.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark