Skip to main content

Sådan tager 2024 sig ud på Nintendo Switch!

torsdag, 11. januar 2024
Hvad er der på spilhorisonten for 2024? Lad os tage et kig på nogle af de spil, der er annonceret til udgivelse på Nintendo Switch i år!

Prince of Persia™: The Lost Crown – 18. januar

Prince of Persia™: The Lost Crown

Kast dig ud i dette spændende action-adventure-platformspil, der foregår i en mytologisk persisk verden. Du indtager rollen som Sargon, hvor du skal bruge dine Time Powers, kamp- og platformfærdigheder til at udføre dødbringende kombinationer og besejre diverse fjender og mytologiske væsner.

Prøv den gratis demo, der lanceres den 11. januar!

Another Code: Recollection – 19. januar

Find sandheden i Another Code: Recollection. Løs gåder, indsaml spor og undersøg dine forældres skæbne i rollen som Ashley Mizuki Robins i denne spændende mysteriefortælling, der spænder over to spil, som er blevet fuldt forbedret til Nintendo Switch.

Download den gratis demo i Nintendo eShop!

Mario vs. Donkey Kong – 16. februar

I februar genoptages den ældgamle rivalisering i Mario vs. Donkey Kong, der i sin tid startede på Game Boy Advance. Nyd den helt nye grafik og den nyligt tilføjede co-op for to spillere, mens du løser alle mulige gåder og opgaver for at genvinde de stjålne Mini-Marios fra Donkey Kong.

Unicorn Overlord – 8. marts

Begiv dig ud på et kongeligt eventyr for at genvinde dit herredømme i dette taktiske fantasy-RPG fra udviklerne bag 13 Sentinels: Aegis Rim. Udforsk en livlig oververden og rekruttér en stor hær fra over 60 unikke figurer, lige fra mennesker og elvere til alverdens andre væsener og engle.

Princess Peach: Showtime! – 22. marts

Prinsesse Peach er endelig i rampelyset i dette kommende action-eventyr! Påtag dig en række opsigtsvækkende forvandlinger, fra fægter til konditor, detektiv til kung fu-mester og meget mere i dette charmerende spil.

Splatoon 3: Side Order DLC – forår

Som Agent 8 kan du styrke dine evner, mens du bestiger Spire of Order i dette singleplayer-DLC-indhold til Splatoon 3, der er designet til at blive spillet igen og igen! Side Order DLC er udelukkende tilgængelig som en del af Splatoon 3: Expansion Pass.

Luigi’s Mansion 2 HD – Sommer

Fyr op under den gode gamle Poltergust i Luigi's Mansion 2 HD, en visuelt forbedret version af den søde bangebuks' Nintendo 3DS-eskapader. Ryd Evershade Valley for alskens besværlige ghouls, herunder et tidligere planteforskningslaboratorium, en nedlagt urfabrik og andre uhyggelige hjemsøgte steder.

FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time – Sommer

FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time

Vælg, hvilken slags liv du vil leve i FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time. Rejs mellem fortid og nutid, mens du kæmper mod frygtindgydende monstre, indsamler nyttige materialer og laver alle mulige genstande på en ubeboet ø, mens du løser dens utallige mysterier.

Paper Mario: The Thousand-Year Door – 2024

Nintendo GameCube-klassikeren Paper Mario: The Thousand-Year Door vender tilbage med opdateret grafik på Nintendo Switch. Tag med Mario og vennerne på en papirrig rollespilsrejse for at finde den legendariske skat bag den ældgamle Thousand-Year Door!

Another Crab’s Treasure – 2024

ANOTHER CRAB’S TREASURE

Tag på en episk skattejagt i et stort undersøisk kongerige for at købe din beslaglagte skal tilbage i Another Crab's Treasure. Som eremitkrebsen Kril skal du udstyre dig med dåser, kopper og alt muligt andet skrald for at forsvare dig og kæmpe tilbage med brug af dine kraftfulde angreb kaldet Umami Techniques.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark