Skip to main content

Demo til Another Code: Recollection kan nu downloades fra Nintendo eShop

mandag, 18. december 2023
Få et forspring og hjælp Ashley med at lede efter sin forsvundne far, før Another Code: Recollection udkommer fredag den 19. januar 2024.

Din efterforskning kan begynde! Fra i dag kan Nintendo Switch-spillere begive sig ud på et mystisk eventyr med den gratis demo til Another Code: Recollection.

Hele spillet lanceres fredag den 19. januar, men du kan få en tidlig start på dit detektivarbejde med den gratis demo, der er tilgængelig nu i Nintendo eShop. Demoen indeholder startkapitlet af Another Code: Two Memories, det første af de to spil i Another Code: Recollection. Demoen giver dig mulighed for at få en tidlig start på eventyret og dine fremskridt kan overføres til det selve spillet, der lanceres den 19. januar 2024.

I demoen følger du den 16-årige Ashley efter at hun har modtaget et brev fra sin far, som hun troede var død. Brevet sætter gang i en kæde af mysterier og fører hende til den mystiske og afsidesliggende Blood Edward Island på sin jagt efter svar. Du kan måske få et glimt af de finurlige forhindringer, du vil støde på - men hvem eller hvad vil du møde på den anden side?

Another Code: Recollection indeholder to forbedrede eventyr, Another Code: Two Memories og Another Code: Journey into Lost Memories. Afdæk fortiden og find den skjulte sandhed i begge spil, der byder på opdateret grafik, miljøer at udforske, nyt stemmeskuespil, opgaver og musik. Der er også tilføjet valgfrie hint- og navigationssystemer for at hjælpe spillere, der gerne vil have lidt hjælp til at løse mysterierne og finde ud af, hvor de skal hen og hvad de skal gøre som det næste.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark