Skip to main content

Prøv det gratis Mario vs. Donkey Kong-demospil til Nintendo Switch

torsdag, 1. februar 2024
Da Donkey Kong plyndrer Marios legetøjsfabrik og stikker af med varerne, må Mario atter tage kampen op mod sin ærkerival.

Du kan nu downloade en demo med fire baner fra den første verden i Mario vs. Donkey Kong i Nintendo eShop. Spillet er en forbedret version af Game Boy Advance-klassikeren og selve spillet udkommer fredag den 16. februar.

Løs gåder, overvind udfordringer og find nøglerne for at finde Mini-Mario-figurerne og sætte en stopper for Donkey Kong. Demoen giver dig også et første kig på den nye co-op-funktion for to spillere, hvor du kan dele en Joy-Con med en ven og slå jer sammen som Mario og Toad. Du får også adgang til spillets nye sværhedsgrader, hvor Classic Style har samme sværhedsgrad som den originale Game Boy Advance-version. Alle, der ønsker at tage tingene mere afslappet, kan prøve Casual Style uden tidsbegrænsning og med mulighed for at genstarte fra checkpoints.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark