Skip to main content

Kommende Nintendo Switch-spil - April 2024

onsdag, 3. april 2024
Kommende Nintendo Switch-spil - April 2024
Tjek dette udvalg af spil, der lanceres til Nintendo Switch i april!

Freedom Planet 2 – 4. april

NSwitchDS FreedomPlanet2 02 image950w

Besøg den pulserende Avalice-verden for at bekæmpe en ældgammel trussel i Freedom Planet 2. I dette hurtige platformspil kan du bruge de udviklede evner fra de tre tilbagevendende heltinder - Lilac, Carol og Milla - og slå dig sammen med en helt ny spilbar figur: Neera, en tidligere fjende, som nu er din ven.

Grounded – 16. april

Verden er et farligt sted ... især når man er på størrelse med en myre! Udforsk den store baghave, byg en base og kæmp mod gigantiske insekter enten solo eller sammen med op til tre venner i Grounded, et overlevelseseventyr i lilleputstørrelse.

Tales of Kenzera™: ZAU – 23. april

NSwitchDS FreedomPlanet2 02 image950w

Rejs gennem smukke og forræderiske lande i det gribende singleplayer-eventyr Tales of Kenzera™: ZAU. Indtag rollen som den unge shaman, Zau, som må forhandle med dødsguden om at bringe sin Baba tilbage fra mørket. Her skal du bruge kosmiske kræfter til at besejre de rastløse ånder i rytmiske kampe.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – 23. april

NSwitch EiyudenChronicleHundredHeroes 02 image950w

Forbered dig på et omhyggeligt udformet turbaseret JRPG i Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Sammensæt dit hold bestående af seks helte ud fra mere end 100 unikke helte, mens du udforsker et krigshærget kontinent og konfronterer fjender i strategiske en-mod-en-dueller og intense kampe, der vil forme din story.

Another Crab’s Treasure – 25. april

NSwitchDS AnotherCrabsTreasure 07 image950w

Begiv dig ud på en færd for at genvinde din beslaglagte skal og afdække de mørke hemmeligheder i det forurenede hav i undervandseventyret Another Crab's Treasure. Lav rustninger og våben af affald, der ligger spredt rundt omkring i havet, og kæmp dig vej gennem tangskove, koralrev, borgbyer og endda det uudgrundelige mørke i dybhavsgravene.

SaGa Emerald Beyond – 25. april

NSwitchDS SaGaEmeraldBeyond 01 image950w

Seks hovedpersoner, alle med forskellige baggrunde og vidt forskellige mål, begiver sig ud på en rejse i den seneste selvstændige del af SaGa-serien, SaGa Emerald Beyond. Rejs til sytten unikke verdener for at opdage helt forskellige kulturer og landskaber, og skab en story, påvirket af dine valg og handlinger.

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! – 26. april

NSwitch DemonSlayerKimetsuNoYaibaSweepTheBoard 04 image950w

Oplev Demon Slayer-verdenen gennem et brætspil i Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! Hvert bræt har en dag- og en natperiode. I løbet af dagen kan du spille events og minispil for at forberede dig til natten, hvor du vil søge efter dæmoner at besejre, mens du stræber efter at blive en stor Demon-Slayer-sværdkæmper!

El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON HD Remaster – 28. april

NSwitchDS ElShaddaiAscensionOfTheMetatronHDRemaster 04 image950w

Spændende action møder en lærredslignende verden i udvikling i det stilfulde action-eventyr El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON HD Remaster. Indtag rollen som Enoch og brug hans kampevner til at mestre en række kraftfulde og himmelske våben, mens du prøver at redde verden fra en voldsom oversvømmelse.

Braid, Anniversary Edition – 30. april

NSwitchDS BraidAnniversaryEdition 05 image950w

Rejs til en række verdener, hvor tiden opfører sig mærkeligt, og løs gåder for at redde en bortført prinsesse i Braid, Anniversary Edition. Denne remaster af det klassiske indiespil indeholder nye opgaver, håndmalet grafik, helt nyudviklet lyd samt kommentarer fra spillets udviklere.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark