Skip to main content

Princess Peach: Showtime!, Paper Mario: The Thousand-year Door, F-zero 99 og meget andet annonceret i Nintendo Direct

mandag, 18. september 2023
I den seneste Nintendo Direct-præsentation afslørede Nintendo detaljer om en lang række spil, der vil gøre sin entré på Nintendo Switch i løbet af dette og næste år, herunder et blik på den nye titel med Princess Peach i hovedrollen samt spil fra Nintendos udviklings- og udgivelsespartnere.

Prinsesse Peach blev introduceret tidligere på sommeren og kom i rampelyset i denne Nintendo Direct med en ny trailer for Princess Peach: Showtime!, hendes nyeste hovedrolle, der byder på en række nye transformationer og sure fjender, der skal overvindes. Spillet udkommer til Nintendo Switch den 22. marts 2024. Splatoon 3: Expansion Pass - Side Order DLC blev også vist med nye detaljer og en planlagt lancering i foråret 2024. Derudover blev en visuelt forbedret version af Nintendo GameCube-spillet Paper Mario: The Thousand-Year Door annonceret til Nintendo Switch, hvorom flere oplysninger vil følge senere. Desuden blev der afsløret et nyt indslag i F-ZERO-serien med F-ZERO 99, et multiplayer-racerspil, hvor 99 spillere kæmper om førstepladsen, der netop er udkommet og udelukkende er tilgængeligt for Nintendo Switch Online-medlemmer.

Præsentationen fremhævede også mange spil fra Nintendos globale udgivelses- og udviklingspartnere, herunder Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft, en remastered samling af klassiske Tomb Raider-spil, Prince of Persia: The Lost Crown, et nyt eventyr i en mytologisk persisk verden, Unicorn Overlord, hvor spillerne tager på et royalt eventyr og kæmper mod skæbnen i det tidløse RPG fra skaberne af 13 Sentinels: Aegis Rim, Trombone Champ, et rytmisk musikspil med Joy-Con-bevægelseskontrol og lokal multiplayer til at skabe et kaotisk kakofonisk kor og DAVE THE DIVER, et dybhavs-udforsknings- og restaurantmanagement-eventyr, hvor du møder finurlige venner og undersøger undervandsmysterier.

Her følger mere information om udvalgte titler:
 • Princess Peach: Showtime!: Prinsessen er klar til rampelyset på Nintendo Switch. Netop som Princess Peach og hendes følge af Toads skal se en forestilling på Sparkle Theatre, indtager den onde Grape og Sour Bunch scenen for at lave ballade. Nu er det op til Peach og Stella, teatrets vogter, at fikse sagen - og dagen. Heldigvis har Peach fået nogle fantastiske evner: hun kan bruge kraften fra Stellas bånd og hun kan også transformere sig. Peach kan fx blive sværdkæmper og elegant afværge fjenderne, hun kan mikse det med kampsport som Kung Fu Peach eller vise sine søde evner som konditor. Hun kan endda opklare en sag som Detective Peach. I dette eventyr ændrer gameplayet sig afhængigt af Peachs rolle, og endnu flere overraskende transformationer vil blive afsløret. Prinsesse Peach: Showtime! får sin debut på Nintendo Switch den 22. marts 2024.
 • Paper Mario: The Thousand-Year Door: Nintendo GameCube-spillet vender tilbage med opdateret grafik. Vend siden til og tag med Mario og hans venner på et RPG-eventyr for at finde den legendariske skat bag den ældgamle Thousand-Year Door. Vil Mario fuldføre sin papirstynde søgen eller vil han krølle sammen under presset? Find ud af det, når Paper Mario: The Thousand-Year Door udfolder sig på Nintendo Switch i 2024. Mere information om dette spil vil komme på et senere tidspunkt.
 • Luigi's Mansion 2 HD: Udforsk uhyggelige palæer og gør rent bord som bangebuksen Luigi i denne visuelt forbedrede version af Luigi's Mansion 2. Evershade Valley er fyldt med både skræmmende steder og kloge spøgelser – gisp! Heldigvis har Luigi de rette redskaber til opgaven, såsom Strobulb til at lamme fjenderne med og hans trofaste Poltergust til at støvsuge spøgelser op eller interagere med omgivelserne. Det er godt, for Luigis paranormale eskapader vil føre ham forskellige steder hen, fx til et tidligere forskningslaboratorium, en nedlukket urfabrik og en iskold, snedækket mine, blot for at nævne nogle få. Derudover kan I jage spøgelser op til fire spillere sammen online i gruppe-"uddrivelser" i forskellige multiplayer-modes eller I kan fremtrylle sjove gys i lokal multiplayers ScareScraper-mode. Luigi's Mansion 2 HD udkommer til Nintendo Switch i sommeren 2024.
 • Detektiv Pikachu Returns: I dette filmiske eventyr efterforsker detektiv Pikachu og partneren Tim Goodman forskellige sager i Ryme City, mens de leder efter Harry, Tims forsvundne far og Pikachus detektivpartner. De samarbejder også med andre Pokémon for at udvide deres efterforskning, når de fx forfølger dufte med Growlithe, smadrer sten med Darmanitan og kigger gennem vægge med Luxray. Kan Tim og Pikachu løse alle mysterierne og finde Tims far? Find ud af det, når Detective Pikachu Returns udkommer til Nintendo Switch den 6. oktober.
 • Mario vs. Donkey Kong: Rivaliseringen, der blev fyret op under på Game Boy Advance, genantændes på Nintendo Switch. Donkey Kong har stjålet Mini-Mario-legetøjet, og Mario er fast besluttet på at opspore ham og få det tilbage. Brug din hjerne og dine muskler til at komme igennem en række stadig mere udfordrende niveauer - og i denne opdaterede version af spillet kan du endda spille med en ven i lokal co-op. Mario vs. Donkey Kong udkommer til Nintendo Switch den 16. februar 2024.
 • Another Code: Recollection: Nintendo DS-spillet Another Code: Two Memories og dets Wii-efterfølger, Another Code: R - A Journey Into Lost Memories, udkommer sammen i forbedret versioner til Nintendo Switch. En ung pige ved navn Ashley modtager et brev fra sin far, som hun troede var gået bort. Hun søger svar og tager til en afsides beliggende ø for at lede efter ham. Der støder Ashley på gåder og forhindringer, der truer med at forhindre hendes efterforskning. Find sporene fra hendes fortid og oplev hele spillets story i Another Code: Recollection, der udkommer til Nintendo Switch den 19. januar 2024.
 • Super Mario RPG: Super NES-spillet er tilbage med opdateret grafik og nye funktioner. Mario og Bowser danner en alliance uden fortilfælde for at tage kampen op mod en frygtindgydende fjende, og de får følgeskab af Princess Peach og de originale figurer Mallow og Geno. I kamp skal du time dine knaptryk med Action Commands for at øge den uddelte skade eller mindske den modtagne skade. Når du timer dine angreb perfekt, kan du skade alle fjender på én gang. Vellykkede Action Commands vil fylde Action Gauge, der, når den er fuld, vil udløse et Triple Move med tre tegn. Triple Move ændrer sig afhængigt af dit team, så prøv forskellige kombinationer. Ligesom i det originale spil vil du møde bosser med farverige personligheder på dit eventyr. Denne gang kan du udfordre nogle af dem igen, når du har klaret spillet, men disse powered-up bosser bliver ikke lette at overvinde. Super Mario RPG udkommer til Nintendo Switch den 17. november.
 • WarioWare: Move It! Tag med Wario til et tropisk feriested fyldt med bevægelsesbaserede mikrospil. Men der er ikke tid til at slappe af, for disse lynhurtige mikrospil bliver serveret for dig i et højt tempo - så gør dig klar til at bevæge dig i rask fart! Op til fire spillere kan sammen ryste, vrikke og kæmpe lokalt i Party Mode. Med over 200 mikrospil og masser af multiplayer-modes kan alle få sig et godt grin med Wario. WarioWare: Move It! udkommer til Nintendo Switch den 3. november.
 • Der er også nye amiibo-figurer på vej. Zelda og Ganondorf fra The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom udkommer hver for sig den 3. november, Noah og Mio fra Xenoblade Chronicles 3 lanceres som sæt den 19. januar 2024 og i 2024 kommer den sidste DLC-kæmper fra Super Smash Bros. Ultimate: Sora fra Kingdom Hearts. Med udgivelsen af Sora vil alle Super Smash Bros. Ultimate-kæmpere have deres egne amiibo-figurer.
Øvrige titler nævnt i præsentationen:
 • Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft
 • Prince of Persia: The Lost Crown
 • Trombone Champ
 • DAVE THE DIVER
 • Unicorn Overlord
 • SaGa Emerald Beyond
 • Among Us Fungle Map
 • Song of Nunu: A League of Legends Story
 • Bandle Tale: A League of Legends Story
 • BATTLE CRUSH
 • Contra: Operation Galuga
 • Eastward: Octopia
 • Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
 • Horizon Chase 2
 • SPYxANYA: Operation Memories
 • Super Crazy Rhythm Castle
 • Wargroove 2
 • Wartales
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_AnotherCodeRecollection.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_DetectivePikachuReturns_EN.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_F-ZERO99.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_MarioVsDonkeyKong.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_MK8DeluxeBoosterCoursePass_EN.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_PokSV_ExPa_EN.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_PrincessPeachShowtime.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_Splatoon3ExpansionPass_Wave2_EN.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_SuperMarioBrosWonder.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_SuperMarioRPG.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_WarioWareMoveIt.jpg

Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark