Skip to main content

Kommende spil til Nintendo Switch – juni 2023

torsdag, 1. juni 2023
Kommende spil til Nintendo Switch – juni 2023
Denne måned på Nintendo Switch byder på løsning af mysterier gennem skybrud, tid og endda fra livet efter døden. Du kan også udforske grotter, nyde skønheden i et håndmalet eventyr og meget mere!

Etrian Odyssey Origins Collection – 1. juni

Etrian Odyssey Origins Collection

Gå på opdagelse, kortlæg dybe grotter og deltag i taktiske, tur-baserede kampe i denne opdaterede samling af tre tidsløse RPG-eventyr. Hvert spil er desuden tilgængeligt i Nintendo eShop.

We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie – 2. juni

We Love Katamari Reroll + Royal Reverie

Prinsen er tilbage! Rul katamarien, indsaml genstande (lige fra papirclips til bygninger - samt mennesker!) og gør katamarien endnu større i denne opdaterede version med nye udfordringer!

Loop8: Summer of Gods – 6. juni

Loop8: Summer of Gods

Dine valg former spillets story i dette coming-of-age-rollespil, der foregår på landet i 1980'ernes Japan. Med bare en måned tilbage inden verdens undergang, hvordan vil du så bruge dine dage?

Dordogne – 13. juni

Dordogne

Tag med Mimi på en unik fortalt rejse, hvor du udforsker landskaber i håndmalet akvarel, genoplever værdifulde barndomsminder og blotlægger gemte familiehemmeligheder.

STORY OF SEASONS: A Wonderful Life – 27. juni

STORY OF SEASONS: A Wonderful Life

Få værdifulde minder og skab din egen fortælling på tværs af generationer, mens du dyrker afgrøder, opdrætter dyr og finder kærligheden i denne nyfortolkning af en elsket landbrugsklassiker.

Master Detective Archives: RAIN CODE – 30. juni

Tag med Yuma, en detektivlærling uden hukommelse, og ånden, der hjemsøger ham, på et fascinerende detektiveventyr! Her tackler de uløste mysterier med et væld af overnaturlige evner.

Crime O'Clock – 30. juni

Crime O'Clock

Som tidsdetektiv er det din opgave at opklare forbrydelser, der aldrig burde være sket, på tværs af tid og rum! Test dine deduktionsevner i dette peg-og-klik-eventyr, der foregår i fem forskellige tidsepoker.

Ghost Trick: Phantom Detective – 30. juni

Ghost Trick: Phantom Detective

Du vågner som et spøgelse uden hukommelse og må nu bruge de dødes kræfter til at opklare dit eget mord, inden solen står op! Denne finurlige mysterieklassiker er spækket med puzzle-opgaver og her remastered i HD!

Everybody 1-2-Switch – June 30th

Everybody 1-2-Switch

Inddel jer i grupper og dyst mod hinanden i et væld af både mærkelige og vidunderlige minispil indeholdende alt fra balloner til rumvæsner og meget mere! I disse spil bruger du din Joy-Con-controller eller smart-enhed på sjove og unikke måder, og optjener således point til dit hold. Selvfølgelig er det holdet med flest point, der løber med sejren!


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark