Skip to main content

Fire Emblem Engage lanceres i denne uge til Nintendo Switch

onsdag, 18. januar 2023
Kæmp sammen med legendariske helte for at redde Elyos-kontinentet i Fire Emblem Engage!

En gang hvert 1000. år leverer de legendariske helte kaldet Emblems utrolige kræfter og magt til den, der har de 12 Emblem Rings. Da ritualet nærmer sig, vågner Alear – the Divine Dragon – for at indsamle ringene og dermed have magten til at bringe fred til landet. Men den onde Fell Dragon, Sombron, er også vågnet op til dåd og søger ringene for sin egen vindings skyld. Så nu står kun Alear og dennes allierede mellem Sombron og den totale ødelæggelse...

I Fire Emblem Engage kommer den guddommelige drages hær under din befaling, hvor du skal føre hæren gennem turbaserede kampe på tværs af kontinentet Elyos. Hver kamp er forskellig og kræver sin egen strategi og tilgang baseret på hver enkelt enheds styrker og svagheder. Brug af våbentrekanten er din nøgle til at vinde slagene, da hver våbentype har en fordel i forhold til en anden. Desuden vil de af både heltenes og fjendernes tropper, der bruger specialkunster, have en fordel over sine modstandere med våben såsom buer og knive.

Det er vigtigt at planlægge dine angreb omhyggeligt, når du kommanderer hver enkelt helt med deres personlige træk og våben, mens du bruger terrænet, positionering og heltenes unikke talenter til at besejre fjenden på tværs af den gitterbaserede slagmark. Det er også muligt at indsamle Emblem Rings og bruge dem i kamp for at fremkalde Emblems legendariske helte som Marth og Sigurd. Emblems giver både deres færdigheder og kræfter i kamp samt deler deres evner med figurerne, når først båndet mellem dem er stærkt nok. 

Derudover kan du skræddersy din oplevelse med en række sværhedsgrader og spiltilstande, der passer til alle niveauer. Sværhedsgraderne er inddelt i Normal, Hard og Maddening, mens dig, som eventuelt ønsker en mere tilbagelænet oplevelse, endda kan gøre brug af Auto-Battle til at håndtere kampene for dig. I Casual Mode kan faldne allierede genoplives efter kamp, mens de vil være tabt for altid, når du spiller i Classic Mode. Hvis du skulle komme til at begå en stor fejl i kamp, kan du bruge Draconic Time Crystal til at spole tilbage og prøve igen, uanset hvilket Mode, du har valgt at spille i.

Fire Emblem Engage Expansion Pass (sælges separat), der også er tilgængelig ved lanceringen, indeholder fire DLC-pakker, der vil blive tilføjet efterhånden.  Den første DLC-pakke er planlagt sammen med udgivelsen af spillet og vil indeholde yderligere Emblems, nyt tilbehør og meget mere.

 


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark