Skip to main content

Speederen i bund! Mario Kart 8 Deluxe European Championship starter lørdag den 19. august

fredag, 18. august 2023
Speederen i bund! Mario Kart 8 Deluxe European Championship starter lørdag den 19. august
24 spillere fra hele Europa vil kvalificere sig til en europæisk finale, der finder sted i Tyskland og sendes live i begyndelsen af oktober.

Nintendo er på udkig efter Europas bedste Mario Kart 8 Deluxe-spillere i det første europæiske Mario Kart 8 Deluxe-mesterskab nogensinde, og det hele starter med den første af tre kvalifikationsrunder på lørdag den 19. august. Europas 24 bedste spillere, otte fra hver runde, vil konkurrere i live-finalen i Tyskland i begyndelsen af oktober. Europamesteren i Mario Kart 8 Deluxe vil derefter blive kåret.

For at deltage i kvalifikationskampene skal spillere med et aktivt Nintendo Switch Online-medlemskab deltage i spillets in-game-turnering i den aktive periode. Dette gøres ved i Mario Kart 8 Deluxe at vælge ”Online Play”, ”Tournaments” og så ”Search for Code” og her indtaste den relevante turneringskode. I kvalifikationskampene optjener spillerne point baseret på deres slutplacering i løbene, og når støvet har lagt sig, kvalificerer de otte spillere med flest point i hvert løb sig til den store finale.

Du har tre chancer for at kvalificere dig - her er tider og turneringskoder!
  • Lørdag den 19. august, kl. 16:00 - 20:00 - turneringskode 0980-1145-8091
  • Fredag den 8. september, kl. 17:00 - 21:00 - turneringskode 3959-7481-4251
  • Søndag den 17. september, kl. 15.00-19.00 - turneringskode 3626-8881-7707

Kvalificerede spillere går videre til Nintendo European Championships 2023 den 7. og 8. oktober, som finder sted på VILCO i Bad Vilbel, Frankfurt am Main, Tyskland. Ud over Mario Kart 8 Deluxe er denne 2-dages begivenhed også kulminationen på den paneuropæiske Splatoon 3-konkurrence, hvor Europas tolv bedste teams konkurrerer i gruppe- og knockout-spil om retten til at løfte det eftertragtede gyldne trofæ.

Fans vil på et senere tidspunkt kunne ansøge om gratis tilskuerbilletter for at heppe på deltagerne, og hele begivenheden vil blive livestreamet for tilskuere over hele verden. Hold øje med mere information, når begivenheden nærmer sig.

Reglerne for Nintendo European Championships 2023 er på engelsk og kan læses her!


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark