Skip to main content

Kommende Nintendo Switch-spil - December 2023

fredag, 1. december 2023
Kommende Nintendo Switch-spil - December 2023
Batman: Arkham Trilogy, SteamWorld Build, DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince og flere andre spil udkommer til Nintendo Switch denne måned.

På Nintendo Switch kan du snart samle en hær af monstre, beskytte Gotham for enhver pris, opbygge en by af robotter og meget mere! Se nærmere på dette udvalg af spil, der lanceres i december!

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince – 1. december

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince

Rejs ind i en fantastisk verden på jagt efter hævn og brug Monster Wrangler-evnerne til at skabe en kampklar hær. Gå på jagt efter eksklusive monstre i Nadirias unikke miljøer, hvorefter du kan kombinere dem for at skabe stærkere afkom og blive Master of Monsterkind!

Batman: Arkham Trilogy – 1. december

Batman: Arkham Trilogy

Bliv den ultimative beskytter af Gotham City i denne ikoniske trilogi. Tag kampen op mod berygtede superskurke i Batman: Arkham Asylum, træd ind i den åbne skyggeverden i Batman: Arkham Citys, og tag kampen op mod den ultimative trussel i Batman: Arkham Knight. Alle tre spil er tilgængelige enkeltvis eller samlet i en trilogi-pakke.

SteamWorld Build – 1. december

SteamWorld Build

Vær arkitekten bag din egen mineby i dette strategiske bygningsspil, der foregår i SteamWorld-universet! Tag første spadestik og byg huse til dine steambot-borgere, og grav så dybt ned i den forladte mine under byen for at finde uanede rigdomme skjult her.

A Highland Song – 5. December

A Highland Song

Der venter dig en episk vandretur gennem det skotske højland! Udforsk landskabets ruter på kryds og tværs - nogle stier ligger lige for, andre er skjulte - alle er fyldt med historier, tabte genstande, ekkoer og minder. Hvilke sandheder vil du opdage på din rejse ud mod havet?

Outer Wilds: Archaeologist Edition – 12. December

Outer Wilds: Archaeologist Edition

Snør vandrestøvlerne, tjek iltniveauet og gør dig klar til at rejse ud i rummet! Planeterne i Outer Wilds er fyldt med skjulte steder, der ændrer sig med tidens gang. Brug en række unikke gadgets til at undersøge dine omgivelser og opklare mysterierne i dette mærkelige solsystem.

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet: The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk – 14. December

Rejs til det nyopførte Blueberry Academy, ifør dig uniformen og oplev livet som udvekslingsstudent på dette usædvanlige institut, hvoraf hovedparten er placeret under havet og er specialiseret i Pokémon-kampe. Opdag den Legendariske Pokémon Terapagos med dens strålende aura!


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark