Skip to main content

Forvent det uventede i Super Mario Bros. Wonder

lørdag, 2. september 2023
I Nintendos Super Mario Bros. Wonder Direct-præsentation blev der vist omkring 15 minutter med nyt gameplay, nye power-ups og transformerende Wonder-effekter fra det kommende Nintendo Switch-spil, der udkommer den 20. oktober.

Hop ud i det uventede med Super Mario Bros. Wonder – det næste kapitel med Mario-sjov og det første 2D-sidescrollende Super Mario Bros.-spil i over 10 år. Med et nyt Flower Kingdom og et bredt udvalg af spilbare figurer introducerer Super Mario Bros. Wonder også Wonder Flowers, der er spilforandrende genstande med overraskende effekter, som man skal se, før man tror det!

I tiden op til Marios nye eventyr lanceres desuden en Nintendo Switch - OLED Model Mario Red Edition, der lander hos forhandlerne den 6. oktober (spil medfølger ikke). Nintendo Switch-system, sammen med Joy-Con-parret og Nintendo Switch-docken, har alle den røde Mario-farve. Marios silhuet ses på bagsiden af docken, der også ”gemmer” på nogle skjulte mønter. Hør din lokale forhandler om mulighed for forudbestilling.

I Super Mario Bros. Wonder inviterer Prince Florian Mario og vennerne til Flower Kingdom - et ikke så fjernt land lige uden for Mushroom Kingdom. Men Bowser, Koopa'ernes konge, har andre planer. Med blot en enkelt berøring af den mystiske Wonder Flower fletter Bowser sammen med Prince Florians slot. Takket være hans nye kræfter spreder Bowser kaos over hele riget. Nu er det op til Mario og vennerne at stoppe Bowser og redde Flower Kingdom.

Her er et udpluk af de funktioner og højdepunkter, som du kan opleve på dette vidunderlige eventyr.
  • Et rige med mange variationer: Flower Kingdom består af seks verdener, der kredser om Petal Isles, hvilket giver dig i alt syv områder at udforske. Kryds flere øer, dyk ned i havet og find grotter. I hver verden venter et rigt udvalg af baner, og du kan endda gå frit gennem åbne områder, som du finder på verdenskortet.
  • Hvad er Wonder-effekter?: Forvent det uventede: Wonder Flowers laver af verdenens mystiske kraft og frigiver den, når de blomstrer. Når du rører ved en Wonder Flower på en bane, udløses en Wonder-effekt, der forårsager dramatiske ændringer. Måske de grønne rør begynder at bevæge sig, terrænet vipper, dit perspektiv kan ændre sig, eller du kan pludselig svæve gennem rummet. Der er endda Wonders, der kan forvandle din figur til en Goomba eller en Spike-Ball.
  • Vælg mellem de karismatiske figurer: Udover Mario kan du også spille som Luigi, Peach, Daisy, Blue Toad eller Yellow Toad og endda Toadette. De spiller alle på samme måde, så vælg din favorit eller prøv en ny! Yoshis og Nabbit tager ikke skade, så de er et smart valg, hvis du er på udkig efter en lidt nemmere oplevelse.
  • Mange Power-ups: I Super Mario Bros. Wonder debuterer flere nye power-ups såsom Elephant Fruit, der gør det muligt for Mario og nogle af hans venner at forvandle sig til elefanter. Brug din vægt - og din næse - mens du svinger snablen for at angribe fjender, ødelægge blokke og hoppe over store huller. Bubble-formen lader dig blæse flydende bobler, der kan bruges til at fange fjender på afstand. Drill-formen gør det til en leg at håndtere spidse eller hårdnakkede fjender. Den giver dig også mulighed for at grave dig ned og bevæge dig gennem jorden.
  • Farligt frustrerende fjender: Du vil støde på nye forræderiske fjender, når du trasker gennem Flower Kingdom. Hoppycats kopierer dig og hopper, når du hopper. Melon Piranha Plants spytter med frø. Condarts flyver mod dig og stikker deres næb ind i dine sager. Maw-Maws spiser alt, hvad der kommer for tæt på deres gabende munde. Der er mange nye fjender, som vil drille dig.
  • Optjen badges: Efterhånden som dit eventyr skrider frem, vil du kunne optjene en række forskellige badges i spillet, hver med sin egen særlige evne. I lokal multiplayer vil hver gruppe af spillere bruge det samme badge. Tjek nogle af mulighederne:
    • Øg dine evner til at hoppe på vægge med Wall-Climb Jump-badget
    • Dolphin Kick-badget udløser et udbrud af undervandsfart
    • Oplad dit hop med Crouching High Jump-badget
    • Skyd lianer og hold fast i væggene med Grappling Vine-badget
    • For at få et tveægget sværd og en ekstra udfordring kan du blive usynlig for dine fjender (og dig selv) med invisibility-badget
  • Multiplicér morskaben med lokal multiplayer: Op til fire personer kan spille lokalt på den samme Nintendo Switch-konsol. Hvis en spiller bliver besejret i lokal co-op, vil deres figur svæve rundt på banen som et spøgelse. Hvis en anden spiller når frem til dem, inden tiden løber ud, vil de straks være aktive igen, og gruppen vil ikke miste nogen liv. Hvis nogen spiller som en Yoshi, kan du hoppe op på ryggen af dem og ride på dem rundt på banen.
  • Spring ud i onlinespil: Når du spiller online, har du mulighed for at oprette et rum, hvor du kan mødes med dine venner. I et delt rum kan du se, hvilke baner dine venner spiller, spille den samme bane sammen og endda forvandle de fleste baner til et venskabeligt konkurrenceløb.
    Selv når du spiller solo, kan du, hvis du er online, se andre spillere fra hele verden i realtid som levende spillerskygger på banerne og på verdenskortet. Du kan også komme tilbage til livet ved at støde ind i en ”live player shadow” her.
    Desuden kan du hjælpe andre onlinespillere ved at placere en standee, som de kan bruge til at genoplive spøgelser. Placér dem kreativt i udfordrende områder for virkelig at give nogen en hjælpende hånd. Spillet vil endda vise, hvor mange der har brugt din standee-assistance.
  • images/_news/2023/0831_smbw_direct/NSwitchOLED_Model-MarioRedEdition-illu_02.jpg
  • images/_news/2023/0831_smbw_direct/NSwitchOLED_Model-MarioRedEdition-illu_09.jpg
  • images/_news/2023/0831_smbw_direct/NSwitchOLED_Model-MarioRedEdition-illu_05.jpg
  • images/_news/2023/0831_smbw_direct/NSwitchOLED_Model-MarioRedEdition-illu_07.jpg
  • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_Badges_02.png
  • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_Badges_05.png
  • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_Badges_07.png
  • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_Characters_19.png
  • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_Multiplayer_05.png
  • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_Multiplayer_27.png
  • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_WorldSetting_03.png
  • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SuperMarioBrosWonder_scrn_07.png

Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark