Skip to main content

Endless Ocean Luminous udkommer til Nintendo Switch i dag

torsdag, 2. maj 2024
Nu kan interesserede dykkere udforske en stor, undersøisk verden fyldt med marint liv, skjulte skatte og mysterier.

Endless Ocean Luminous inviterer med sit fine lydbillede og sin behagelige grafik på et afslappet gameplay med mulighed for omhyggeligt at katalogisere alle de skabninger, som dykkerne støder på.

I det uudforskede Veiled Sea kan du støde på over 500 dyrearter, hvoraf nogle formodes at være uddøde eller endda mytiske. Når de er scannet, vil en forskningsassistent give dig detaljerede oplysninger og interessante indsigter om hver enkelt skabning. Havets mysterier ændrer sig for hvert dyk. Du kan endda få møde nye venner under dine dyk ved at invitere en djævlerokke til at svømme sammen med dig eller give en hummer et lift på din iltbeholder.

Nintendo Switch Online-medlemmer kan udforske havet sammen i grupper på op til 30 dykkere i Shared Dives. Hils på dine meddykkere med en venlig gestus og dyk derefter ned i dybet for at dele oplevelser og fund. Når du har gennemført et dyk, kan du låse op for dragtfarver, klistermærker og yderligere fagter til at personliggøre din dykker. Spillet kommer også med en gratis 7-dages prøveperiode til Nintendo Switch Online, så du kan afprøve spillets onlinefunktioner.

For at få endnu mere variation skal du holde øje med Event Dives, der er temadykninger, der vil forekomme med jævne mellemrum og give mulighed for at se usædvanlige seværdigheder og dyreliv i havet.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark