Skip to main content

Kommende spil til Nintendo Switch – Oktober 2023

fredag, 29. september 2023
Kommende spil til Nintendo Switch – Oktober 2023
Til Nintendo Switch i oktober kan du forvente det uventede, tage din detektivhat på, danse hele natten og meget andet! Tjek dette udvalg af spil, der udkommer i oktober!

Wargroove 2 – 5. Oktober

Wargroove 2 – October 5th

Dyk ned i turbaserede taktiske kampe på åbent hav i dette helt nye Wargroove-eventyr! Der er ballade på Auranias kyster, hvor ambitiøse nye fraktioner truer med at slippe en katastrofal magt løs. Sæt dine strategiske evner på prøve med nye kommandanter, evner og modes til rådighed!

Detective Pikachu Returns – 6. Oktober

Detective Pikachu Returns – October 6th

Detektiv Pikachu er på sagen igen! Hjælp ham med at komme til bunds i et spændende mysterium og andre besynderlige hændelser i Ryme City, hvor mennesker og Pokémon lever side om side. Sammen med hans makker Tim søger I efter spor, interviewer vidner og stykker det hele sammen.

Batman: Arkham Trilogy – 13. Oktober

Batman: Arkham Trilogy – October 13th

Bliv den ultimative beskytter af Gotham City i denne ikoniske trilogi! Tag kampen op mod en række berygtede superskurke i Batman: Arkham Asylum, træd ind i skyggesiderne af spillets åbne verden og tag kampen op mod den ultimative trussel i trilogiens sidste del, Batman: Arkham Knight.

Sonic Superstars – 17. Oktober

Sonic Superstars – October 17th

Tag på eventyr gennem de mystiske Northstar Islands i en ny udgave af klassisk 2D Sonic high-speed action platformspil! Vælg mellem Sonic, Tails, Knuckles og Amy Rose, og udnyt deres unikke evner og kraften fra Chaos Emeralds til at besejre Dr. Eggman og en velkendt nemesis: Fang.

World of Horror – 19. Oktober

World of Horror – October 19th

Verdens undergang er nær! Navigér i en rædselsvækkende virkelighed gennem turbaserede kampe og umulige valg i dette ”roguelite cosmic horror-RPG”. Hidkald mørke ritualer, afdæk foruroligende spor og løs gåder på tværs flere mysterier.

Super Mario Bros. Wonder – 20. Oktober

Super Mario Bros. Wonder – October 20th

Tag med Mario og vennerne på et nyt 2D-sidescrollende eventyr! Overraskelser venter rundt om hvert hjørne: Pluk en Wonder Flower og se terrænet skifte, rørene bevæge sig, de vilde Bulrushes dukke op og meget mere! Spil multiplayer med venner og familie lokalt eller online.

METAL GEAR SOLID: Master Collection Vol.1 – 24. Oktober

METAL GEAR SOLID: Master Collection Vol.1 – October 24th

Oplev original, taktisk spionaction i én og samme indpakning! Infiltrér fjendtlige fæstninger over hele kloden, gennemfør dine missioner med stealth og oplev den spændende, filmiske story i METAL GEAR-serien.

Just Dance 2024 Edition – 24. Oktober

Just Dance 2024 Edition – October 24th

Dans og bevæg dig til en helt ny trackliste med Just Dance 2024! Indeholder 40 sange og universer, fra de nyeste hits til elskede klassikere såsom Flowers af Miley Cyrus, How You Like That af BLACKPINK og I Wanna Dance With Somebody af Whitney Houston.

DAVE THE DIVER – 25. Oktober

DAVE THE DIVER – October 25th

Dyk dybt om dagen og bestyr en lækker sushirestaurant om aftenen i dette casual rollespil for én spiller. Fang friske fisk, opgradér og formgiv udstyr, og hjælp Dave og hans venner med at afdække hemmelighederne i det mystiske Blue Hole.

Headbangers Rhythm Royale – 31. Oktober

Kan du indtage titlen som Master Headbanger? Find ud af det ved at konkurrere online mod 29 (andre) duer i dette sjove rytmespil! Konkurrér i musikalske minispil, der vil teste din hukommelse, rytme, reflekser, reaktionstid og endda dine evner som rapper!

 


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark