Skip to main content

Kirby’s Return To Dream Land Deluxe til Nintendo Switch den 24. februar

torsdag, 23. februar 2023
Kirby er tilbage med masser af venner, spas og eventyr i Kirby's Return to Dream Land Deluxe!

Rejs til Planet Popstar i selskab med op til tre venner,* hvor I skal platforme jer vej gennem de farverige verdener for at reparere den mystiske rejsende Magolors skib og dermed redde dagen i Kirby's Return to Dream Land Deluxe.

Spillet er sjovt for både nye og erfarne Kirby-fans, og tilføjer nyt indhold og nye funktioner, herunder Helper Magolor, der kan assistere dig i hoved-eventyret samt opdateret grafik og amiibo-funktionalitet.

De trofaste venner King Dedede, Meta Knight og Bandana Waddle Dee gør Kirby selskab i co-op-funktionen. Kom videre gennem banerne med Super Abilities, Copy Abilities - herunder de nye Mecha- og Sand Abilities - samt den tilbagevendende Festival Ability.

I forlystelsesparken Merry Magoland kan op til fire spillere holde fest med i alt 10 minispil, hvor man kan låse op for souvenirgenstande i spillet. Når du har hjulpet Magolor med at genopbygge sit skib i hovedspillet, kan du desuden opleve det nye Magolor Epilogue: The Interdimensional Traveler, der byder på en ny type gameplay, hvor op til fire spillere kan spille som Magolor, der drager på en mission for at genoprette sine kræfter.

*Multiplayer kræver en kompatibel controller pr. spiller. Der kan være behov for yderligere controllere (sælges separat).


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark