Skip to main content

Bergsala A/S

Bergsala A/S er den officielle distributør af Nintendo i Danmark. Firmaet er et datterselskab af Bergsala AB, der har hovedsæde i Kungsbacka ved Gøteborg i Sverige.

Bergsala AB, som er Nintendos ældste eksportkunde, har siden 1981 distribueret en række spændende innovationer. Alt fra Game & Watch (”bipbip-spil”), NES og SNES til Wii, Wii U og Nintendo 3DS-familien. Den seneste konsol hedder Nintendo Switch og med den kan du spille hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Nintendo Switch-systemet fås også i en udgave, som er dedikeret håndholdt spil: Nintendo Switch Lite.

Har du nogen spørgsmål om vores hjemmeside eller vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på en af nedenstående måder.

Kontaktoplysninger

Post

Bergsala A/S
Valseholmen 1
2650 Hvidovre

kontakt os

Teknisk support og servicespørgsmål

Har du spørgsmål til Nintendos produkter eller et Nintendo-produkt, der er ikke længere virker som det skal, kan du tage kontakt til vores serviceafdeling.

Øvrige spørgsmål

Alle spørgsmål, der ikke er af teknisk natur, men om Nintendo kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Bemærk venligst, at vi ikke kan hjælpe med specifik spilsupport.

TIL kontaktside

E-mail:
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon:
  • Bergsala Service Center: 70 25 60 80
    • mandag-fredag kl. 8.00-15.00
  • Bergsala A/S: 70 21 20 80
    • mandag-fredag kl. 8.00-16.00

 


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark