fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Support

Nintendo Switch - Hvad er forskellen mellem en "primary" og en "non-primary" konsol?

Den første gang du bruger din Nintendo Account for at besøge Nintendo eShop, så registreres den Nintendo Switch-konsol, du bruger, som den primære konsol for din Nintendo Account. Du vil fortsat kunne linke din konto til andre Nintendo Switch-konsoller, men disse vil ikke blive registreret som primære konsoller.

Læs mere ...

Nintendo Switch – overfør brugerinformation og lagringsdata til en anden konsol

Følg denne guide, hvis du vil overføre en brugerprofil og tilhørende lagringsdata fra en Nintendo Switch-konsol til en anden.

Læs mere ...

Miiverse-tjenesten afsluttes

Miiverse blev tilgængelig i forbindelse med lanceringen af Wii U i 2012. Målet var at skabe et sted for spillere, hvor de kunne dele tanker og erfaringer om spil med andre.

Læs mere ...

Nintendo Switch - FAQ om Nintendo Labo

Har du spørgsmål om Nintendo Labo? Vi har svarene!

Læs mere ...

Betjeningsmanual til Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Har du brug for hjælp til at komme i gang med din Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System, eller er du stødt på et problem og skal finde fejlen? 

Læs mere ...

Nintendo Switch - Ofte stillede spørgsmål

Svar på ofte stillede spørgsmål om Nintendo Switch

Læs mere ...

Er du netop blevet Nintendo Switch-ejer? Sådan kommer du i gang!

Er du fornylig blevet indehaver af en Nintendo Switch-konsol, kan det være en god idé at læse denne guide for at komme i gang på bedst mulig måde. 

Læs mere ...

Nintendo Switch - LAN-funktion

Nintendo Switch understøtter LAN-spil, hvilket indebærer, at flere Nintendo Switch-konsoller kan kobles sammen til et lokalt netværk via en trådløs forbindelse. Følg trinnene herunder til at komme i gang!

Læs mere ...

Nintendo Switch - Gendannelse af fabriksindstillinger

Gendannelse af fabriksindstillinger sletter alle data på Nintendo Switch-konsollen, som vender tilbage til den tilstand, den havde, da du købte den.

Læs mere ...