Skip to main content

Service

Det er aldrig sjovt, når noget går i stykker, mindst af alt ens elskede spilkonsol, men indimellem sker det, desværre. Herunder findes information om garanti og service.

De fleste problemer kan du selv løse.

I mange tilfælde er der ikke nogen egentlig fejl på produktet, selv om det virker sådan. For at undgå at indsende dit produkt unødvendigt, anbefaler vi dig at tjekke følgende fejlsøgningsguider/betjeningsmanualer.

Finder du ikke hjælp i ovenstående guides, anbefaler vi vores FAQ, som vi opdaterer løbende.

til kontaktside

Med garanti

Hvis dit Nintendo-produkt ikke fungerer på grund af en produktionsfejl, har du mulighed for at aflevere produktet til reparation i butikken, hvor du har købt det. Forudsætningen er, at det sker inden for garantiperioden og at kvitteringen kan fremvises. Udfyld venligst dette skema til at vedlægge produktet.

Uden garanti

Hvis skaden ikke er sket på grund af produktionsfejl, eller hvis garanti-perioden er udløbet, kan du mod betaling få dit Nintendo-produkt repareret af vores serviceafdeling Bergsala Service Center. Har du allerede været i kontakt med vores serviceafdeling og skal til at indsende dit produkt til reparation, bedes du venligst udfylde dette skema og vedlægge det produktet.

  • Vi tilbyder service og reparation af konsoller og tilbehør i Nintendo Switch-familien

Kontakt Bergsala Service Center

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål på vores servicesider og har brug for at komme i kontakt med vores serviceafdeling, bedes du venligst udfylde nedenstående serviceformular. NB! Det er meget vigtigt, at du indtaster den samme e-mailadresse, som du har knyttet til din konsol, hvis dit spørgsmål vedrører NNID eller din Nintendo Account.

til kontaktside

Genbrug og miljøansvar

Kassering af udtjente Nintendo-produkter må ikke ske sammen med det almindelige husholdningsaffald, men skal kasseres som elektronikaffald efter de regler, der gælder i din kommune.

Læs mere om hvordan du håndterer produkter og batterier, der har nået afslutningen af sin livscyklus.

Se mere information om affald her!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark