fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Support

Li-ion-batterier og strømfejl

Nintendos konsoller, batterier og strømforsyninger lever alle op til EU’s CE-mærkning, hvilket blandt andet betyder, at de alle har ”Safe Mode”, som de skal gå i, hvis der forekommer spidsbelastninger via strømmen eller lignende. Dette fungerer i princippet ligesom et HPFI-relæ med den undtagelse, at man ikke bare kan slå kontakten til igen, men derimod skal have afladet den givne enhed, da selv den mindste rest strøm vil holde Safe Mode kørende.

Læs mere ...

Er du netop blevet Nintendo Switch-ejer? Sådan kommer du i gang!

Er du fornylig blevet indehaver af en Nintendo Switch-konsol, kan det være en god idé at læse denne guide for at komme i gang på bedst mulig måde. 

Læs mere ...

Nintendo Switch - LAN-funktion

Nintendo Switch understøtter LAN-spil, hvilket indebærer, at flere Nintendo Switch-konsoller kan kobles sammen til et lokalt netværk via en trådløs forbindelse. Følg trinnene herunder til at komme i gang!

Læs mere ...

Nintendo Switch - Hvad er forskellen mellem en "primary" og en "non-primary" konsol?

Den første gang du bruger din Nintendo Account for at besøge Nintendo eShop, så registreres den Nintendo Switch-konsol, du bruger, som den primære konsol for din Nintendo Account. Du vil fortsat kunne linke din konto til andre Nintendo Switch-konsoller, men disse vil ikke blive registreret som primære konsoller.

Læs mere ...

Nintendo Switch – overfør brugerinformation og lagringsdata til en anden konsol

Følg denne guide, hvis du vil overføre en brugerprofil og tilhørende lagringsdata fra en Nintendo Switch-konsol til en anden.

Læs mere ...

Miiverse-tjenesten afsluttes

Miiverse blev tilgængelig i forbindelse med lanceringen af Wii U i 2012. Målet var at skabe et sted for spillere, hvor de kunne dele tanker og erfaringer om spil med andre.

Læs mere ...

Nintendo Switch - FAQ om Nintendo Labo

Har du spørgsmål om Nintendo Labo? Vi har svarene!

Læs mere ...

Betjeningsmanual til Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Har du brug for hjælp til at komme i gang med din Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System, eller er du stødt på et problem og skal finde fejlen? 

Læs mere ...

Nintendo Switch - Ofte stillede spørgsmål

Svar på ofte stillede spørgsmål om Nintendo Switch

Læs mere ...