Skip to main content

Kommende Nintendo Switch-spil – Maj 2024

tirsdag, 30. april 2024
Kommende Nintendo Switch-spil – Maj 2024
På Nintendo Switch kan du i denne måned dykke i et evigt foranderligt ocean, udforske en storby som en lille kat på afveje, udfolde et virkeligt sjovt eventyr med Mario og meget mere! Se dette udvalg af spil, der udkommer i maj!

ENDLESS OCEAN LUMINOUS – 2. maj

Begiv dig ud på en fredfyldt dykkerrejse i Endless Ocean Luminous. Undersøg en mystisk undervandsverden, der ændrer sig med hvert dyk, mød over 500 arter af havdyr, søg efter skjulte skatte og meget mere. Udforsk det store ocean i dit eget afslappede tempo, solo eller i onlineekspeditioner med op til 30 spillere.

Little Kitty, Big City – 9. maj

En fredelig lur bliver til et finurligt eventyr i en åben verden i Little Kitty, Big City. Din hovedprioritet er at finde vej hjem, men der er masser at lave undervejs. Hvorfor ikke hjælpe de lokale dyr, blive klappet af mennesker eller bare vælte ting? Du ved, hvad katte normalt gør!

ANIMAL WELL –9. maj

Mød livlige væsner, små som store, hjælpsomme som truende, i det ikke-lineære platformeventyr ANIMAL WELL. Udforsk en tæt, sammenkoblet labyrint, hvor du skal gøre klog brug af dine omgivelser og genstande fundet undervejs for at afsløre stedets hemmeligheder.

Biomutant – 14. maj

Udforsk en verden i oprør og definér dens skæbne i Biomutant. Her kombineres action med mutantegenskaber med nærkampe og kampsport i dette postapokalyptiske action-RPG, hvor dine valg vil afgøre, hvordan det hele ender. Bliver du verdens frelser eller fører du den ud i en endnu mørkere skæbne?

Lysfanga : The Time Shift Warrior – 14. maj

Spol tiden tilbage for at skabe kloner af dine tidligere jeger og kæmp med din egen hær i Lysfanga : The Time Shift Warrior. Bliv en legion og besejr monstre i hordevis for at redde Antalas rige i dette taktiske actionspil.

Lorelei and the Laser Eyes – 16. maj

Lorelei and the Laser Eyes

Et gammelt hotel et sted i Centraleuropa huser et surrealistisk og hårrejsende puzzle-eventyr fra skaberne af Sayonara Wild Hearts. Fordyb dig i et mordmysterium uden lige, hvor du må løse gåder for at opklare mysteriet om Lorelei and the Laser Eyes.

PAPER MARIO: THE THOUSAND-YEAR DOOR – 23. maj

Et hylende morsomt eventyr fuld af farverige figurer og foldbart sjov venter i Paper Mario: The Thousand-Year Door. Tag med Mario og et slæng af nye og velkendte ansigter på jagt efter de ældgamle Crystal Stars! Det bliver en rejse, hvor der venter jer mange sjove overraskelser og narrestreger!

Duck Detective - The Secret Salami – 23. maj

Duck Detective - The Secret Salami

I det hyggelige mysterieeventyr Duck Detective - The Secret Salami skal du undersøge beviser og udfylde de tomme felter, mens du inspicerer og interviewer mistænkte for at finde ud af deres hemmeligheder. Til slut samler du sporene og opklarer sagen med dine skarpe andsevner!

Construction Simulator 4 – 28. maj

Construction Simulator 4

Construction Simulator 4 tager dig med til de naturskønne skove og bugter på et fiktivt kort, der er inspireret af canadiske landskaber. Få dit byggeimperium til at vokse ved at løse særlige udfordringer. Påtag over 100 byggejobs og brug over 80 køretøjer, maskiner og redskaber!


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark