Skip to main content

Kommende Nintendo Switch-spil - Januar 2024

onsdag, 31. januar 2024
Kommende Nintendo Switch-spil - Januar 2024
Mario vs. Donkey Kong, Splatoon 3: Side Order, Tomb Raider I-III Remastered og meget mere er på vej til Nintendo Switch!

I denne måned på Nintendo Switch kan du genstarte en gammel rivalisering, gøre storslåede historiske fund, lave mad i stor stil og meget mere!

Jujutsu Kaisen Cursed Clash - 2. februar

JUJUTSU KAISEN CURSED CLASH

Dyk ned i actionmættet co-op-gameplay i Jujutsu Kaisen Cursed Clash, et 2-mod-2-kampspil baseret på Jujutsu Kaisen-serien. Slå dig sammen med dine yndlingsfigurer, finpuds dine evner i kamp og anvend stadig mere effektive evner til at nedlægge dine fjender!

Tomb Raider I-III Remastered - 14. februar

Tomb Raider I-III Remastered

Løs oldgamle mysterier og rejs verden rundt i Tomb Raider I-III Remastered, en definitiv samling af de tre originale Tomb Raider-spil, her komplet med alle udvidelser og hemmelige niveauer. Genoplev Lara Crofts ikoniske eventyr med nye quality of life-funktioner, herunder muligheden for at skifte mellem forbedret grafik eller det originale udseende.

PlateUp! – 15. februar

PLATEUP!

Servér lækkerier i denne kaotiske restaurantsimulation! Slå dig sammen med op til tre venner i PlateUp! og skab drømme-restauranten. Vælg retter til din menu, indkøb køkkenudstyr og servér maden for gæsterne med lynets hast!

MARIO VS. DONKEY KONG – 16. februar

 

En klassisk rivalisering genoptages med helt ny grafik i Mario vs. Donkey Kong! Sæt dine evner på prøve - enten alene eller sammen med en ven i lokal co-op* - og find de stjålne Mini-Marios!

SPLATOON 3: SIDE ORDER – 22. februar

Inkopolis Square er blevet tømt for farver og dens beboere er forsvundet. Find ud af, hvad der er sket i Wave 2 af Splatoon 3: Expansion Pass, Side Order, der er en singleplayer-oplevelse designet til at blive spillet igen og igen!

Inkulinati – 22. februar

INKULINATI

Lær at mestre det Levende Blæk i Inkulinati, der er et turbaseret strategispil direkte fra middelalderlige manuskripter! Opbyg dit eget register over diverse bæster, besejr middelalderens superstjerner og indsaml fordele for at gøre brug af skjulte kræfter.

Promenade – 23. februar

PROMENADE

Der venter dig en verden fyldt med hemmeligheder i 2D-platformeventyret Promenade. Udforsk dungeons og mød de mærkelige bosser, der bor der, interagér med farverige figurer og løs gåder i dette ”collectathon” inspireret af klassiske platformspil.

Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island – 27. februar

SHIREN THE WANDERER: THE MYSTERY DUNGEON OF SERPENTCOIL ISLAND

Shiren the Wanderer og hans tro følgesvend, den talende ilder Koppa, får en vision om en mystisk pige og tager på et dungeon-fyldt eventyr for at redde hende! Gennemfør komplekse dungeons fyldt med fjendtlige monstre, skjulte fælder og masser af skatte i Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island!

Heavenly Bodies – 29. februar

HEAVENLY BODIES

Oplev nuancerne i vægtløs bevægelse i det fysikbaserede spil Heavenly Bodies. Tag kontrol over din astronauts arme for at skubbe, trække og klatre gennem fuldt fysisk simulerede situationer solo eller i lokal co-op*.

*Multiplayer kræver én kompatibel controller per spiller. Yderligere controllere (sælges separat) kan være påkrævet.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark