Skip to main content

Skønt og skørt partyspil med WarioWare: Move It!

onsdag, 1. november 2023
Wario er tilbage og med sig har han over 200 lynhurtige mikrospil, der med garanti får spillerne til at bevæge sig.

Grib dine Joy-Con og kom i gang med WarioWare: Move It!, hvor du ryster, dasker, danser, vrider, bukker og nejer dig gennem et væld af mikrospil, der hver især kun varer et par sjove sekunder. Indtag forskellige positurer kaldet Forms, fx den selvsikre Fashionista eller den kyllingelignende Ba-KAW, og sæt så i gang!

I Story Mode kommer spillerne igennem forskellige stadier, hver med sin egen figur, story og lynhurtige mikrospil. Hver etape har også sine egne forskellige Forms, der passer til mikrospillene. Med to sæt Joy-Con kan du rejse gennem Story Mode med en ven. I slutningen af hver etape dukker der en boss op til en særlig type kamp. Efterhånden som du kommer igennem spillet, låses der op for ekstra baner med mikrospil, der får dig til at bevæge hele kroppen, såsom Megagame Muscles, og ekstra udfordrende baner som Super Hard.

Når først du har spillet et mikrospil, kan du spille det igen, når du vil, via Museum-funktionen. Det er nyttigt, hvis man vil øve sine færdigheder i et mikrospil eller sætte tempoet op for at se, hvor fjollede og intense tingene kan udvikle sig.

I Party Mode kan 2-4 spillere spille sammen og kæmpe mod hinanden med hver sin en Joy-Con. Nå frem til målet uden at blive forvandlet til sten af Medusa i Medusa March, eller prøv kræfter med Galactic Conquest, et farligt brætspil med Warios helt særlige regler. Bevæg dig sammen med dine venner i skøre konkurrencer, hvor alle kan have det sjovt med spil som The Who's In Control-showet, et holdbaseret gættespil for 4 spillere, der kræver, at det ene hold holder øje med det andet og gætter, hvem af modspillerne, som faktisk spiller, og hvem der lader som om. Du kan endda finde ud af, hvem der er bedst til at følge en mærkelig læges tilfældige ordrer i Listen to the Doctor.

  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_12.jpg
  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_04.jpg
  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_06.jpg
  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_05.jpg

Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark