Skip to main content

Princess Peach: Showtime! præsenterer ny trailer og gratis demo

torsdag, 7. marts 2024
To af prinsessens forvandlinger, Patissiere Peach og Swordfighter Peach, kan spilles i demoen forud for spillets lancering den 22. marts.

Indtag rampelyset som Peach for at redde Sparkle Theater fra den onde Grape og Sour Bunch med den gratis demo til Princess Peach: Showtime!, der nu kan downloades i Nintendo eShop til Nintendo Switch.

I den gratis demo af det charmerende singleplayer-actionspil kan du opleve prinsessens forvandlinger til Swordfighter Peach og Patissiere Peach. Sving, slå, undvig og gå til modangreb som Swordfighter Peach og skær igennem den actionfyldte scene. Herefter kan du forvandle dig til Patissiere Peach og gøre dig klar til at piske en række lækre desserter sammen for at forhindre, at Sweet Festival får et alvorligt sukkerchok.

Hver af Peachs forvandlinger giver hende forskellige evner, som hun får brug for til at redde hvert teaterstykke bedst muligt. Den nye trailer, A deep dive into Princess Peach: Showtime! (Nintendo Switch), viser de forskellige forvandlinger og sætter fokus på nye oplysninger om spillet, herunder mulighederne for at tilføje ekstra flair til Peachs kjole og Stellas bånd samt et nærmere kig på de scener, som Peach vil indtage på sit eventyr.

Samtidig med udgivelsen af Princess Peach: Showtime! den 22. marts lanceres Pastel Pink Nintendo Switch Joy-Con hos udvalgte forhandlere


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark