Skip to main content

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom er solgt i over 10 millioner eksemplarer verden over på de første tre dage

fredag, 19. maj 2023
Spillet er også det hurtigst sælgende Nintendo-spil nogensinde i Europa.

På de første tre dage siden lanceringen den 12. maj har The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom til Nintendo Switch blevet det hurtigst sælgende spil i serien nogensinde, da der er blevet solgt over ti millioner eksemplarer af spillet på verdensplan. Spillet er desuden det hurtigst sælgende spil til Nintendo Switch i Europa samt det hurtigst sælgende Nintendo-spil til en spilkonsol i Europa nogensinde.

"På sit syvende år fortsætter Nintendo Switch med at være i stærk fremdrift, hvilket denne rekordstore lancering viser," udtaler Stephan Bole, præsident for Nintendo of Europe. "Vi er så taknemmelige for den støtte, som fans af The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom har udvist, og vi ser virkelig frem til at følge deres eventyr og fantasi sluppet løs på deres rejser i Hyrule."

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom er den direkte efterfølger til The Legend of Zelda: Breath of the Wild. I spillet bestemmer du selv din vej gennem de vidtstrakte landskaber i Hyrule og på de mystiske øer, der svæver i himmelen over dig. Oplev nye destinationer, farer, seværdigheder samt gåder og opgaver, der kræver kløgt og opfindsomhed for at løse dem. Ved at udnytte Links nye evner kan du kæmpe imod de ondskabsfulde kræfter, der truer kongeriget.

Rækken af action-eventyrspil i The Legend of Zelda-serien startede for over 35 år siden med det originale The Legend of Zelda-spil til Nintendo Entertainment System i 1987 i Europa og allerede i 1986 til Famicom i Japan. I rollen som den heroiske Link tager du på eventyr og kæmper mod fjender samt opdager skjulte mysterier i spændende landskaber med dystre grotter. Siden marts 2023 har serien solgt mere end 130 millioner enheder på verdensplan.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark