Skip to main content

Splatoon 3: Expansion Pass – Side Order DLC: Ny trailer afslører nye gameplay-detaljer

torsdag, 15. februar 2024
I en verden blottet for farver må du som spiller gøre, hvad du kan for at bestige Spire of Order og lyse verden op på ny i downloadindholdet Side Order for singleplayer. Side Order er det næste kapitel af Splatoon 3 Expansion Pass til Splatoon 3 til Nintendo Switch-systemet og det udkommer den 22. februar.

I Side Order spiller du som Agent 8, en indbygger i Inkopolis, som vågner op til en ny "verdensorden", hvor de fleste farver er forsvundet. Sammen med en drone, der hævder at være Off the Hook-medlemmet Pearl, må Agent 8 kæmpe sig til toppen af Spire of Order mod et væld af overraskende fjender og forhindringer.

På hver etage i Spire er der diverse mål, der ændrer sig fra gang til gang, og de bliver sværere, jo højere op du kommer. Målene kan omfatte alt fra at besejre fjender, sikre bestemte områder i et vist tidsrum samt overvinde andre udfordringer, der tester dine færdigheder. Brug de Color Chips, du får, til at tilpasse din Palette efter din smag med forbedringer som øget affyringshastighed, øget skade og meget mere. Hvis du ikke når til toppen, må du starte forfra. De farvechips, du har samlet, bliver dog konverteret til en valuta, som kan veksles til nogle permanente opgraderinger. Disse opgraderinger kan måske give dig chancen for at nå toppen næste gang.

Side Order er designet til at blive spillet igen og igen, mens du opdaterer Agent 8 med stærke (og farverige) evner. Det er en sjov og udfordrende måde at opgradere dine Splatoon-færdigheder på, både for nybegyndere og veteraner.

Disse færdigheder skal også være skarpe, fordi der lanceres en ny Splatoon 3 "Fresh Season" den 1. marts. Denne sæson byder på nye multiplayer-baner som "Marlin Airport" og Salmon Run "Bonerattle Arena", samt nye våben som Brella- og Dualies-varianter og yderligere nye genstande som Fizzbang, der kan bruges til Splatfests. Du kan se den nye Splatoon 3 – Fresh Season 2024 (Nintendo Switch) trailer for flere detaljer.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark