Skip to main content

The Legend Of Zelda: Echoes Of Wisdom og Metroid Prime 4: Beyond til Nintendo Switch præsenteret i Nintendo Direct

tirsdag, 18. juni 2024
Tirsdagens Nintendo Direct-udsendelse indeholdt en bred vifte af spil, der udkommer til Nintendo Switch i 2024, herunder The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, men også spil, der kommer lidt længere ude i fremtiden, som Metroid Prime 4: Beyond.

Traileren til Metroid Prime 4: Beyond gav et første glimt af gameplay fra Samus Arans seneste eventyr, der udkommer til Nintendo Switch i 2025. Det nyligt afslørede The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom udkommer til Nintendo Switch den 26. september i år, hvor du får lov til at spille som prinsesse Zelda. En Nintendo Switch Lite inspireret af The Legend of Zelda-serien vil også være tilgængelig ved lanceringen.

Nintendo afslørede desuden Mario & Luigi: Brothership, et helt nyt spil i RPG-eventyrserien med Mario-brødrene i hovedrollen, der udkommer den 7. november. I Super Mario Party Jamboree inviteres du med Mario og vennerne til det hidtil største Mario Party på et stort resort på en ø fra den 17. oktober 2024. Vi fik også at vide, at Donkey Kong er tilbage via Donkey Kong Country Returns HD med HD-grafik og de ekstra baner fra Nintendo 3DS-versionen. Det udkommer den 16. januar 2025.

Et væld af spil fra Nintendos partnere blev også afsløret, herunder DRAGON QUEST III HD-2D Remake, et episk fantasy-eventyr, der udvider og forbedrer den oprindelige RPG-klassiker, og udkommer den 14. november 2024. LEGO® HORIZON ADVENTURES, et actionfyldt spil med Aloy og venner i Horizon-verdenen, trofast genskabt i LEGO-klodser og bliver udgivet i vinteren 2024. MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics byder på et superhelteopgør på tværs af syv klassiske arkadespil, når det lanceres i år.

De fremviste spil var:
 • Metroid Prime 4: Beyond: Galaksens største dusørjæger Samus Aran begiver sig ud på et nyt eventyr. Metroid Prime 4: Beyond er en ny del af Metroid Prime-serien, der udkommer til Nintendo Switch i 2025.
 • The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom: Det er op til Zelda og hendes visdom at redde kongeriget Hyrule i en helt ny historie i The Legend of Zelda-serien. Indbyggerne i Hyrule forsvinder i mærkelige kløfter og en særlig sværdkæmper er en af de forsvundne. Slå dig sammen med den mystiske fe Tri, og brug Tri-stavens kraft til at skabe såkaldte ekkoer, som er imitationer af ting, der findes i omgivelserne. Genskab derefter disse ekkoer for at løse gåder og besejre fjender, når det passer dig. Brug ekkoer af vandblokke til at nå nye højder, byg broer af gamle senge, kast sten på fjender, eller find din egen kreative kombination af ekkoer for at gøre tingene på din måde. Du kan endda skabe ekkoer af monstre, som du kan have ved din side i kampene. Hjælp Zelda med at redde Hyrule, når The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom udkommer til Nintendo Switch den 26. september.
 • Desuden lanceres der en guld Nintendo Switch Lite Hyrule Edition prydet med Hylian Crest og inspireret af Legend of Zelda-serien den 26. september. I Europa kan spillere få adgang til en række klassiske The Legend of Zelda-titler fra NES, Super NES, Game Boy, Nintendo 64 og Game Boy Advance med det 12-måneders individuelle medlemskab af Nintendo Switch Online + Expansion Pack, der følger med denne konsol.
 • Mario & Luigi: Brothership: Alle ombord til et ø-hoppende RPG-eventyr med Mario og Luigi i hovedrollerne! Brødrene er tilbage i en helt ny del af Mario & Luigi-serien, hvor de sætter sejl på Shipshape Island for at navigere i Concordias enorme verden. Spil som moustache-parret og udforsk øer, der spænder fra tropiske regnskove til travle byer. Undervejs møder du nye venner, der kan hjælpe dig på din rejse, og du møder velkendte ansigter fra Mushroom Kingdom som Peach og Bowser. Hold "broderskibet" flydende og stol på, at Mario og Luigi kan redde dagen ved at bruge Bros. Moves til at overkomme forhindringer og kraftfulde Bros. Attacks for at vinde i turbaserede kampe. Mario & Luigi: Brothership udkommer til Nintendo Switch den 7. november.
 • Nintendo World Championships: NES Edition. Tag spændingen fra Nintendo World Championships med dig hjem. Mød over 150 speedrun-udfordringer fra 13 NES-spil, test dine evner med Legend Challenges - som at gennemføre Super Mario Bros. fra World 1-1 til World 8-4 (med Warp Zones) - eller konkurrér mod ghost data fra spillere over hele verden i Survival Mode. Sidder du fast i en af Legend-udfordringerne? Tjek Classified Information for tips og tricks, der kan hjælpe dig med at blive bedre. Spil solo, skriv din bedste tid på online leaderboards, eller invitér venner og familie til lokalt spil med op til otte spillere på en enkelt konsol. Dette spil kommer til Nintendo Switch den 18. juli på Nintendo eShop.
 • Nintendo Switch Sports Basketball free update: Basketball kommer til Spocco Square i Nintendo Switch Sports som en gratis opdatering. Brug bevægelseskontrollen til at putte så mange bolde i kurven som muligt inden for tidsgrænsen i solo Three-Point Challenge. Hvis du er på udkig efter venskabelig konkurrence, kan op til fire spillere konkurrere lokalt i Five-Streak Battle eller Three-Point Contest, og du kan drible, aflevere og score i to-mod-to-kampe lokalt eller online. Denne gratis opdatering til Nintendo Switch Sports lanceres til sommer.
 • Donkey Kong Country Returns HD. Donkey Kong og Diddy Kong er tilbage i denne HD-version af Donkey Kong Country Returns, der oprindeligt udkom til Wii. Den skurkagtige Tiki Tak-stamme har stjålet Donkey Kongs dyrebare bananer og Kongs er på jagt efter dem. Spil solo eller med en ven i lokal 2-player co-op i et eventyr, hvor du kan møde svære forhindringer, minevogne, rakettønder og endda få et lift med næsehornet Rambi. Oplev 80 fantastiske baner, inklusive de ekstra baner fra Nintendo 3DS-versionen, når Donkey Kong Country Returns HD udkommer til Nintendo Switch den 16. januar 2025.
 • Luigi's Mansion 2 HD: Et eventyr af uhyggelige proportioner er her lige straks. Saml al dit mod og udforsk flere palæer fyldt med frække spøgelser, snedige fælder og andre overnaturlige narrestreger. Luigi's Mansion 2 HD udkommer til Nintendo Switch den 27. juni.
 • Game Boy Advance - Nintendo Switch Online: Spil to af Links klassiske eventyr, herunder et med online multiplayer, i The Legend of Zelda: A Link to the Past Four Swords, samt en genindspilning af Samus' første eventyr i Metroid: Zero Mission. Begge spil er nu tilgængelige for medlemmer med Nintendo Switch Online + Expansion Pack.
 • Nintendo 64 - Nintendo Switch Online: Mature: En ny samling af Nintendo 64-spil på vej til medlemmer af Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Kæmp fx i Lost Land i Turok: Dinosaur Hunter og stop en alien-konspiration i PERFECT DARK udviklet af Rare – nu med online multiplayer – begge er en del af den nye Nintendo 64 - Nintendo Switch Online: Mature. Begge spil er nu tilgængelige.
 • Super Mario Party Jamboree: Mario og hans venner ankommer til et stort ferieresort i den seneste del af Mario Party-serien. Udforsk fem nye baner: kør på rulletrapper i Rainbow Galleria, hold dig på sporet i Roll 'em Raceway og besøg en aktiv vulkan i Goomba Lagoon for at nævne nogle stykker. To spilleplader fra tidligere Mario Party-spil gør også comeback. Desuden er der over 110 minispil - det største udvalg i Mario Party-serien til dato. Oplev actionfyldte udfordringer, gåder, der tester din intelligens, og nogle bevægelseskontrollerede minispil. Og det er ikke alt, for op til 20 spillere kan mødes online i Koopathlon Mode. Det hidtil største Mario Party er snart i gang, når Super Mario Party Jamboree lanceres til Nintendo Switch den 17. oktober.
 • DRAGON QUEST III HD-2D Remake: Udkommer til Nintendo Switch den 14. november.
 • DRAGON QUEST I & II HD-2D Remake. Udkommer til Nintendo Switch næste år.
 • LEGO® HORIZON ADVENTURES: Udkommer til Nintendo Switch til vinter.
 • Just Dance 2025 Edition: Udkommer til Nintendo Switch i oktober.
 • Hello Kitty Island Adventure: Udkommer til Nintendo Switch næste år.
 • Stray: Udkommer til Nintendo Switch til vinter.
 • Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game: Udkommer til Nintendo Switch til vinter.
 • MIO: Memories in Orbit: Udkommer til Nintendo Switch næste år
 • Funko Fusion: Udkommer til Nintendo Switch den 13. september.
 • Among Us gratis opdatering: Netop udkommet til Nintendo Switch.
 • Darkest Dungeon II: Udkommer til Nintendo Switch den 15. juli.
 • Looney Tunes: Wacky World of Sports: Udkommer til Nintendo Switch til efteråret.
 • METAL SLUG ATTACK RELOADED: Ude nu.
 • MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics: Udkommer til Nintendo Switch i år.
 • Phantom Brave: The Lost Hero: Udkommer til Nintendo Switch næste år.
 • The Hundred Line -Last Defence Academy-: Udkommer til Nintendo Switch i begyndelsen af næste år.
 • Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven: Udkommer til Nintendo Switch den 24. oktober.
 • FANTASIAN Neo Dimension: Udkommer til Nintendo Switch til vinter.
 • FAIRY TAIL 2: Udkommer til Nintendo Switch til vinter.
 • Ace Attorney Investigations Collection: Udkommer til Nintendo Switch den 6. september.
 • Farmagia: Udkommer til Nintendo Switch den 1. november.
 • THE NEW DENPA MEN: Udkommer til Nintendo Switch den 22. juli.
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/16x9-DonkeyKongReturnsHD.jpg
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/16x9-LuigisMansion2HD.jpg
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/16x9-MarioLuigiBrothership-EN.jpg
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/MetroidPrime4Beyond-logo.jpg
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/16x9-NintendoSwitchSports.jpg
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/16x9-SuperMarioPartyJamboree.jpg
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/16x9-TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom.jpg

Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark