fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Nyheder
 • Årets familievenlige julegaveidéer

Årets familievenlige julegaveidéer

Mangler du det perfekte spil til en ung Nintendo-fan eller til en Nintendo-entusiast, som er ung af sind, så behøver du ikke lede længere. Vi har sammensat den ultimative liste over familievenlige spil til Nintendo Switch og Nintendo 3DS.

Bemærk venligst, at disse spil er på engelsk, dansk tekst er ikke en valgmulighed. Spilfunktioner for flere spillere kræver ofte, at alle spillerne har hver sin kontroller, eller evt. hver sit Nintendo 3DS/2DS-system. Det kommer helt an på, hvilket spil, der er tale om. Besøg venligst de respektive spilsider for information om dette.

020 PS HAC SMP UKV

Super Mario Party PEGI 3

I Super Mario Party har det originale brætspilsdesign fået en opgradering med lidt dybere strategiske elementer, såsom særlige terninger til hver figur. Spillet byder også på helt nye måder at spille på, herunder minispil, der kun kan spilles med Joy-Con-kontrollerne, alle ideelle til at nyde med familie og venner.

Med Super Mario Party starter festen hvor som helst, når som helst, med hvem som helst!

 • Mere end 80 nye minispil
 • Op til fire spillere kan skiftes til at slå med terningerne

Læs mere

PS HAC SuperSmashBrosUltimate UK4

Super Smash Bros. Ultimate PEGI 12

Super Smash Bros. Ultimate er netop udkommet 7. december og har fået fantastiske anmeldelser. I dette fighting-spil er målet som altid at smashe alle modstandere af banen. Super Smash Bros. Ultimate indeholder hver eneste spilbare figur, som tidligere har deltaget i serien gennem næsten to årtier.

Spillet passer perfekt til konkurrencelystne familier, som holder af et højt adrenalinniveau.

 • Op til fire spillere samtidigt
 • Flot og finurligt, nemt at lære, svært at mestre

Læs mere

010 PLGPE R P PS UKV

Pokémon Let’s Go, Pikachu! PEGI 7

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! til Nintendo Switch vil give dig følelsen af et klassisk Pokémon-rollespil med HD-grafik og et gameplay, som passer til både erfarne og nye trænere.

Begiv dig ud på en rejse til Kanto-regionen med din makker, Pikachu! Du må udfordre andre Pokémon-trænere og bevise, at du er den bedste.

 • Overfør Pokémon fra Pokémon GO
 • Spil sammen med en ven
 • Findes også en version med Eevee i stedet for Pikachu

Læs mere

Mario Kart8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe PEGI 3

Oplev den ultimative version af Mario Kart 8 og konkurrér mod dine venner på land, under vand, i luften og til og med på vægge og tage på hele 48 forskellige baner!

Vælg mellem en masse forskellige figurer og fartøjer og hele 48 baner at race på. Et spil som hele familien vil sætte pris på, både børn og voksne.

 • Udfordre venner og familie både lokalt og online
 • Speederen i bund hele vejen til målstregen

Læs mere

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey PEGI 7

Tag med Mario og hans nye hattepartner Cappy på et nyt storslået 3D-eventyr, som tager dem hele jorden rundt. Ved hjælp af sine nye fantastiske evner skal Mario samle måner for at kunne starte luftskibet Odyssey og redde Prinsesse Peach fra Bowsers bryllupsplaner.

Er du Mario-fan er dette spil virkelig et must-have!

 • Udforske de nye muligheder med hatten Cappy
 • Spille sammen med en ven

Læs mere

Splatoon2

Splatoon 2 PEGI 7

Verdens mest farvesprudlende og -sprøjtende shooter har nu fået en opfølger til Nintendo Switch i form af Splatoon 2. Målet er enkelt, dæk så meget som muligt med dit holds farve!

Passer perfekt til dig, der kan lide holdudfordringer og hurtige shooter-oplevelser!

 • Konkurrere i hold og udfordre spillere over hele verden
 • Mange nye baner og spilfunktioner

Læs mere

020 kirby star allies ps

Kirby Star Allies PEGI 7

Tag på et vidunderligt eventyr med dine venner og den lyserøde Kirby. I dette spil gælder det om at sprede så meget kærlighed i verden som muligt for at redde den. Kan Kirby og hans venner redde Dream Land?

Spillet passer godt til de lidt yngre familiemedlemmer, som gerne spiller sammen med en forælder eller to.

 • Op til fire venner i multiplayer
 • Nemt, smukt og finurligt

Læs mere

Zelda Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild PEGI 12

Velkommen til det største Zelda-eventyr nogensinde! Stig ind i en verden fuld af eventyr og udforskning i The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Rejs over langstrakte vidder, gennem dunkle skove og højt over bjergtoppene i et storslået og åbent eventyr. Hvad er der egentlig hændt med kongeriget Hyrule og hvorfor ligger det i ruiner?

For den eventyrlystne som kan lide at opdage nyt!

 • En enorm verden fuld af hemmeligheder og udfordringer
 • Opdag sandheden om Hyrules forfald

Læs mere

HAC LABO VK Box PS R

Nintendo Labo: Vehicle Kit PEGI 3

Nintendo Labo er navnet på en række produkter, der ud over spil indeholder papskabeloner, som man selv bygger ud fra interaktive instruktioner. Nintendo Labo: Variety Kit indeholder fem projekter med varierende sværhedsgrad.

En pakke for familier, som holder af at lave noget kreativt sammen.

 • Børn, unge og voksne kan skabe, spille og opdage sammen
 • Sæt jeres personlige præg på produkterne

Læs mere

020 HAC CTTT PS R PEGI UKV

Captain Toad: Treasure Tracker PEGI 3

Captain Toad: Treasure Tracker indeholder en række finurlige baner, som du skal gennemskue opbygningen af. Det gælder om at få Captain Toad til at indsamle så mange stjerner som muligt. Og selvom det ikke er svært at gennemføre en bane, kan det være drilsk at klare den med perfekt resultat.

Godt til spilleren, som vil udfordres, men på egne vilkår!

 • To spillere i multiplayer. En styrer Captain Toad, den anden assisterer
 • Baner inspireret af japanske miniaturehaver

Læs mere

MarioParty TheTop100

Mario Party: The Top 100 PEGI 3

Her har vi samlet de 100 bedste mini-spil fra tidligere Mario Party-spil i et behændigt bærbart format. Dette er helt sikkert en fuldtræffer for dig, der vil udfordre dine venner og familie i små sjove og ofte finurlige minispil.

Spillet understøtter derudover Download Play, hvilket betyder, at op til fire spillere kan spille samtidig med kun et spil. Bemærk at alle behøver hver deres Nintendo 3DS eller Nintendo 2DS for at være med til at spille.

 • Udfordre venner og familie
 • Kom i gang med at spille hurtigt

Læs mere

CTR YokaiWatch3 PS UKV

Yo-Kai Watch 3:  PEGI 7

Udforsk nye, smukke steder og mød de drillesyge Yo-kai, når du tager med spillets to helte, Nate og Hailey Anne, på eventyr i Yo-kai Watch 3 og hjælper dem med at undersøge de mystiske hændelser i deres hjembyer!

Hyggeligt og sjovt spil til spilleren, som holder af at udforske og opdage nye steder.

 • Fængende story og mange sideopgaver
 • Indeholder multiplayer-funktion

Læs mere

Pokémon Ultra Sun

Pokémon Ultra Sun PEGI 7

Indtag rollen som Pokémon-træner og begiv dig ud på et nyt, episk eventyr i Alola-regionen og løs mysteriet bag de nye former, der minder om de legendariske Pokémon, som var med i Pokémon Sun og Pokémon Moon.

Her udforsker du endnu mere af Alola-regionen, fanger flere fantastiske Pokémon og kæmper mod flere formidable modstandere.

Læs mere

CTR SushiStrikerTWOS PS DUMMY UKV

Sushi Striker: The Way of Sushido PEGI 7

Match farverige tallerkener og sushi-bidder for at sende store stabler af tallerkener over til din modstander i dette hektiske sushi-på-samlebånd-spil. Jo flere tallerkener du matcher, desto højere bliver stablen med tallerkener, du sender afsted og dermed øges angrebet.

Forsvar dit hjemland mod invaderende fjender i dette puzzle-action-spil, så flere mennesker kan nyde den udsøgte sushi i fred og ro.

 • Tempofyldte udforsringer for 1-2 spillere
 • Madkrig uden oprydning

Læs mere

000 Super Mario Maker

Super Mario Maker for Nintendo 3DS PEGI 3

Skab egne baner eller spil færdige baner, som andre har skabt. Præcis som med Super Mario Maker til Wii U, kan du her skabe dine helt egne Super Mario-baner. Her har du adgang til alt det værktøj der findes i Wii U-versionen samt Mystery Mushroom.

Vil du spille baner, der allerede er færdige, er der selvfølgelig 100 baner skabt af Nintendo. Du kan også dele dine ufærdige baner lokalt med andre spillere, der har en Nintendo 3DS og spillet. Så kan I sammen bygge banerne færdige. Du kan også dele dine baner via StreetPass-funktionen.

 • Skab helt egne Mario-baner
 • Del din kreativitet med andre

Læs mere

Luigi's Mansion 2

Luigi's Mansion 2 PEGI 7

Charmerende og lige tilpas uhyggeligt for de yngre spillere! Luigi har her nok at gøre med at bortjage en bande næsvise spøgelser, som har bosat sig på forskellige herregårde. Det synes spøgelserne forklarligt nok ikke om og de forsøger i stedet at skræmme vores grønklædte ven, der, som vi ved, er rædselsslagen for lige netop spøgelser!

Et spil med masser af spiltid og som også har en utrolig sjov multiplayer-funktion.

 • Løs finurlige gåder
 • Oplev en spændende fortælling

Læs mere

mk7 packshot

Mario Kart 7 PEGI 3

En rigtig klassiker for alle som elsker at køre gokart! Her kan man sammensætte sin egen gokart og man kan svæve gennem luften med en hangglider, der foldes ud af køretøjet, samt tage en tur under vandet ved hjælp af propeller.

Hele 16 nye baner er tilgængelige udover en række gamle favoritter fra tidligere spil som fx Luigi's Mansion-banen fra Mario Kart DS og Maple Treeway fra Mario Kart Wii.

 • Udfordre venner og familie
 • Kom i gang med at spille hurtigt og nemt

Læs mere

PS CTR WarioWareGold UKV

WarioWare Gold PEGI 3

Med over 300 mikrospil – både klassiske og nye – er WarioWare Gold den ultimativt største samling spil i serien hidtil. Tryk på knapper, brug den trykfølsomme skærm og mikrofonen, alle kneb gælder i dette skøre spil. For første gang med talende figurer i spillet.

WarioWare Gold er det seneste udspil i den elskede WarioWare-serie og som altid byder det på masser af mærkværdige mikrospil, som spilles på alle mulige skøre og sjove måder?

 • Fler än 300 högintensiva mikrospel
 • Utmana dig själv eller en kompis

Læs mere

SuperMario3DLand

Super Mario 3D Land PEGI 3

Et spil som blander den klassiske stil fra tidligere Mario-spil i 2D med fantastiske 3D-miljøer. Let for hvem som helst at sætte sig ind i. Elsker du Mario, vil du elske dette spil!

 • Kom i gang med at spille hurtigt
 • Fantastiske platformsbaner i 3D

Læs mere