fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Gratis opdatering til Super Mario Odyssey ude nu!

Gratis opdatering til Super Mario Odyssey ude nu!

Opdateringen inkluderer et nyt minispil kaldet Balloon World samt nye outfits og Snapshot-filtre.

Fra i dag kan du downloade en gratis opdatering til Super Mario Odyssey, der tilføjer et nyt minispil kaldet Balloon World, nye outfits til Mario og to nye filtre, der kan bruges, når du tager billeder i Snapshot Mode.

Balloon World vil blive tilgængelig, så snart du har gennemført hovedspillet i Super Mario Odyssey og downloadet den nye opdatering. Alt, du behøver at gøre for at komme i gang, er at finde og snakke med Luigi i hvert rige. Balloon World byder på to spilfunktioner, hvor det gælder om at gemme sine egne balloner samt finde balloner, som andre spillere har gemt. Du kan klatre højere op på ranglisten både ved at finde gemte balloner og ved at gemme balloner selv. Atmosfæren i Balloon World vil ændre sig for hvert rige. Du vil for eksempel kunne se, at det regner i New Donk City om dagen og at solen går ned i Tostarena.

0222 SMO new outfits

Den nye opdatering vil også tilføre tre nye outfits, der er designet til at give Mario et helt nyt udseende, og to nye Snapshot-filtre kaldet ”Coin” og ”Neon”. Flere outfits vil desuden tilføjes i fremtiden, så følg os på de sociale medier for mere information.

Læs mere om Super Mario Odyssey til Nintendo Switch her!

Følg os gerne på Facebook for små og store nyheder fra Nintendos verden, konkurrencer og meget mere!