fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Vind en Nintendo Classic Mini: SNES

Vind en Nintendo Classic Mini: SNES

Vi kører en ny facebook-konkurrence! Vind en Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System og rejs tilbage til 90'erne med tidløse spilklassikere!

NB! Konkurrencen er nu afsluttet! Den heldige vinder blev Maria Hellemose. Vi ønsker Maria tillykke og god tur tilbage til 90'erne med Nintendo Classic Mini: SNES. Tusind tak til alle som deltog i konkurrencen!

Miniversionen af det klassiske Super Nintendo-system kommer med to håndkontrollere og 21 spil installeret på konsollen, inklusive det aldrig tidligere udgivede Star Fox 2!

Alt, du behøver at gøre for at deltage i konkurrencen, er at besøge det dedikerede opslag på vores Facebook-side og fortælle os i kommentarfeltet, hvem du vil helst tage rejsen tilbage til 90'erne i selskab med, hvis du vinder?  

Klik her for at læse mere om Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System!

Konkurrencen afsluttes mandag den 19. februar kl. 12.00!

Konkurrenceregler

Læs venligst konkurrencereglerne, inden du deltager i konkurrencen.

  • For at deltage i konkurrencen skal du: svare på spørgsmålet i konkurrencen. Du skal også være bosat i Danmark eller have en dansk adresse.
  • Ansatte ved Bergsala og ansatte hos samarbejdspartnere samt deres familie må ikke deltage i konkurrencen.
  • Konkurrencen er ikke købsbetinget.
  • Vi trækker én vinder ved lodtrækning, og beslutningen kan ikke underkendes.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Eventuel gevinstskat betales af vinderen.
  • Vinderen bliver kontaktet direkte via Facebook. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi publicerer dit navn på nintendo.dk samt vores Facebook- og Twitter-sider, hvis du vinder. Vi deler IKKE dine kontaktoplysninger med tredjepart.

Vigtigt! Facebook introducerer for tiden ændringer for nyhedsopdateringen, der kan komme til at reducere antal indlæg, du ser fra os. Er du Nintendo-fan og ønsker du fortsat at se nyheder fra os, besøg da vores Facebook-side og klik på «Følg» og derefter «Se først» i menuen! Tak for du følger os!

Til konkurrencen >