fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Årets julegavetips fra Nintendo

Årets julegavetips fra Nintendo

Savner du inspiration til julegaverne under træet? Vi hjælper dig med at finde det rigtige spil til Nintendo Switch!

Hvilken Nintendo Switch passer bedst under dit juletræ?


Der findes tre forskellige Nintendo Switch-systemer, som alle vil gøre sig godt under årets juletræer. Vælg den konsol, der passer bedst til dine behov. Det er de samme spil til alle tre konsoller, så det er mere et spørgsmål om din foretrukne spillestil.

Nintendo Switch - OLED model

Nintendo Switch - OLED Model har en farvestrålende 7" OLED-skærm, en bred justérbar stander bag på selve konsollen, en dock med LAN-port, 64 GB lagerplads og endnu bedre lyd.

Nintendo Switch

Den originale konsol, der giver dig mulighed for at spille dine yndlingsspil hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Både på tv og håndholdt ligesom OLED Model.

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite er en kompakt konsol med indbyggede håndkontroller og lav vægt. Det er den perfekte konsol til alle, der holder af at spille, når de er på farten.

De mest populære spil


Den perfekte underholdning til feriedagene - og alle de andre dage i øvrigt

Pokémon Brilliant Diamond & Pokémon Shining Pearl

Er du en af dem, der spillede Pokémon Diamond og Pokémon Pearl, da de blev udgivet til Nintendo DS? Så har du muligheden for at besøge Sinnoh-regionen igen i Pokémon Brilliant Diamond og Pokémon Shining Pearl. Hvis du ikke har spillet de originale spil, vil du også få en vidunderlige oplevelse. Til alle os, der elsker Pokémon!

Mario Party Superstars

Kast dig ud i denne fantastiske og familievenlige samling af minispil fra hele Mario Party-serien. Her er simpelthen festen, som du kan tage med dig hvor som helst og spille når som helst, enten lokalt trådløst eller online. Hvis dette spil ender under træet, bliver det en meget underholdende jul!

Super Mario 3D All-Stars

Oplev tre af Marios største 3D-eventyr i Super Mario All-Stars! Det drejer sig om titlerne: Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. Alle er optimeret til Nintendo Switch med opdateret HD-grafik. Spillene kan spilles med Joy-Con, og samlingen indeholder en musikafspillerfunktion, så du nemt kan nyde den episke musik fra alle tre spil! En rigtig god julegave!

Metroid Dread

Metroid Dread er det første 2D Metroid-spil i 19 år med en helt ny historie. Så det er helt sikkert et spil, som alle Metroid-fans kan sætte tænderne i. Men det er også bare et virkelig godt spil for alle andre. Dette er Metroid, når det er bedst! Intenst, spændende og med masser af action!

Spil dig i form!


Træn din krop eller hjerne med spil, der både udfordrer og underholder dig

Big Brain Academy: Brain vs. Brain

Julegaven til alle, som holder af sjov hjernegymnastik! Mange sjove multiplayer-funktioner for op til fire spillere, der gør spillet både underholdende og familievenligt! Det bedste af det hele er, at du kan udfordre din hjerne på mange forskellige måder. Du kan også spille det online, så der er mange måder at møde udfordringer på!

Ring Fit Adventure

Træn kroppen, mens du tager på eventyr i en verden fyldt med monstre og hvor du møder en drage, der er glad for bodybuilding (!). Spillet er for alle, som egentlig gerne vil være fysisk aktive, mens de spiller – og vice versa. Udover det aktive eventyr med træningsudfordringer undervejs, kan du også vælge og sammensætte træningsøvelser, som passer dig bedst.

Super Mario Maker 2

Skab, spil og del dine egne Super Mario-baner med Super Mario Maker 2 på Nintendo Switch! Byg dine drømmerbaner og del dem gerne online, så andre kan spille dem. Du kan selvfølgelig også prøve baner skabt af spillere fra hele verden. Julegaven til fans af Super Mario med en lille spiludvikler i maven.

Game Builder Garage

Har du nogensinde drømt om at skabe dit eget spil? Den drøm kan gå i opfyldelse med Game Builder Garage. Med denne software kan alle have det sjovt, mens de lærer at skabe og dele deres egne spil. Hvis du kender en, der gerne vil være spiludvikler, er Game Builder Garage en oplagt julegave!

Multiplayer-sjov for alle


Invitér familie og venner til spil, der er designet til at blive spillet sammen. Med eller mod hinanden.

Mario Kart 8 Deluxe

Dette er den definitive version af Mario Kart 8 og er det perfekte racerspil for dem, som holder af at spille når som helst, hvor som helst og med hvem som helst. Mario Kart 8 Deluxe er det største Mario Kart-spil nogensinde, så det er fyldt med baner, figurer, køretøjer og alverdens andre muligheder. Det er ganske enkelt en klassiker tilgængelig for alle!

Super Mario Party

Brætspil sammen med familie og venner er sjovt, og at spille brætspil med familie og venner med Mario og hans venner på banen er meget sjovt. I klassisk Mario Party-stil er der masser af minispil og forskellige måder at spille på. Kast terningerne og lad festen begynde!

Super Mario 3D World + Bower's Fury

Super Mario 3D World er et fantastisk eventyrspil for op til fire spillere i sig selv, men her har du også spillet Bowser's Fury, der er et spændende og underholdende eventyr som følger med. Her er meget underholdning for pengene – og kommer med en varm anbefaling!

Super Smash Bros. Ultimate

Kan du lide kampspil, er dette sikkert et spil for dig. Der er masser af baner og figurer at vælge imellem. Spillet indeholder figurer fra mange forskellige spil, såsom Mario, Link, Kirby, Donkey Kong, Pikachu, Yoshi, Sonic, Pac-Man og mange, mange flere. Du kan roligt begynde at udfordre dine venner til kamp!

Spil for dig, der nyder at spille og udforske på egen hånd


Tag en pause eller begiv dig ud på eventyr. Der er mange måder at hygge sig på med spil

Animal Crossing: New Horizons

Spillet, hvor du skaber din egen ø, dit eget liv og inviterer alle, du kender, til at besøge den! Et afslappet og charmerende spil, hvor du selv designer det meste af det. Få nye venner, nyd de fire årstider og udforsk øen! Der venter dig masser af spænding! Især hvis du går på nettet og finder ud af alt, hvad det indebærer.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Træd ind i en eventyrlig verden, hvor du skal ud over de vide bredder, gennem frodige skove og højt op på bjergtoppe i et storslået eventyr i kongeriget Hyrule med en åben slutning. Friheden er enorm i dette spil og verdenen er så stor. Der venter dig også masser af monstre, så sørg for at bruge både snilde og våben.

Super Mario Odyssey

Tag med Mario, hans ven Cappy og luftskibet Odyssey på et episk 3D-eventyr, der fører jer rundt i hele verden. Du skal samler måner og redde prinsesse Peach fra Bowsers bryllupsplaner. Der er masser af fantastiske baner at udforske og bosser at møde! Vidunderlig verden.

Miitopia

Begiv dig ud på et spændende, muntert og sjovt eventyr, hvor du bestemmer, hvem der skal med dig ud at besejre Dark Lord, en skurk, der stjæler andres ansigter. Miitopia er et lidt specielt og skørt eventyr til Nintendo Switch, der i høj grad kan tilpasses af dig. Opret og tilpas Mii-figurer af hvem som helst: venner, familie, berømtheder, og kast dem ud i dit livs eventyr. Der er mange grin gemt i Miitopia!