fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Nyt dansk udviklet platformspil til Nintendo Switch!

Nyt dansk udviklet platformspil til Nintendo Switch!

Glyph er et nyt og farverigt 3D-platformspil til Nintendo Switch, der er nemt at lære, men svært at mestre! Spillet udkom på Nintendo eShop i denne uge.


I spillet styrer du en lille rund mekanisk skarabæ ved navn Glyph fra tredjepersons synsvinkel. I Glyph skal spilleren mestre præcision, fart og opfindsomhed for at samle de mange skjulte skatte og gamle artefakter, mens de udforsker en serie af charmerende og til tider farlige baner. Målet i spillet er at gennemføre de mange forskellige baner for til slut at genopbygge den gamle tempelby, der også fungerer som spillets oververden, hvorfra spillerne kan vælge, hvilke baner de gerne vil spille.

Glyph appellerer både til de spillere, som gerne vil have en afslappende spiloplevelse, og til dem som leder efter den næste seriøse udfordring. Der er nemlig mange forskellige måder at tilgå de over 80 baner, som er tilgængelige ved spillets udgivelse.

  • Udforsk store åbne og varierende baner, propfuld af hemmeligheder
  • Undgå dødsensfarlige fælder og fjendtligsindede robotter
  • Træn dine færdigheder og få adgang til unikke skins
  • Et spil med næsten uendeligt speedrun potentiale

Glyph til Nintendo Switch byder på en belønnende og tilfredsstillende spiloplevelse, der vil sikre mange timers underholdning for alle, der holder af klassiske 3D-platformspil. Du kan downloade spillet på Nintendo eShop fra din Nintendo Switch.

Glyph er udviklet af Bolverk Games, der er en dansk virksomhed med speciale i VR-produktioner, som gennem det sidste års tid har haft fokus på at udgive deres tidligere VR platformer, Glyph, til Nintendo Switch. Bolverk Games har arbejdet så dybdegående med materialet, at der reelt er tale om et helt nyt spil.

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør)- følg os på Facebook!