fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Halloween kommer til Animal Crossing: New Horizons med ny opdatering 30. september

Halloween kommer til Animal Crossing: New Horizons med ny opdatering 30. september

Efteråret er kommet til Animal Crossing: New Horizons med kogler og agern i træerne, klar til at blive brugt i nye DIY-opskrifter. Og der er mere indhold på vej: 30. september lanceres en gratis opdatering, der byder på spooky elementer til Halloween med events, udklædning, DIY-projekter med mere.

Opdateringen indeholder:

  • Plant græskar – Græskar kan købes året rundt fra Leif eller i Nook’s Cranny i oktober. Så snart græskarrene er modne, kan de høstes og bruges i DIY-projekter.
  • Halloween-forberedelser – Græskar er bare begyndelsen til at blive klar til Halloween-festlighederne. Du kan også starte dit sliklager i god tid til selve Halloween og købe kostumer hos Able Sisters’ i hele oktober. Dine Nook Miles kan byttes til farvede kontaktlinser og bodypainting. Dine medborgere er også gavmilde med DIY-opskrifter med Halloween-tema.
  • Halloween Night – Når selve Halloween starter i spillet den 31. oktober fra kl. 17.00, samles øens indbyggere på torvet, der er pyntet i nattens anledning. En mystisk gæst – Halloweens zar – vil komme på visit. Prøv at give ham noget slik og se, hvad der sker! Gem dog også noget slik til dine medborgere, da det kan redde dig fra, at de laver fis og ballade med dig. Heldigvis byder opdateringen også på nye reaktioner, så du kan virke tilpas skræmt eller overrasket, hvis det alligevel skulle ske.
  • Drømmeliste – Muligheden for at tage en lur og drømme dig til andre øer på visit blev introduceret i sommer. Nu bliver det muligt at lave en liste med dine yndlingsøer at besøge i drømme, så det er nemt at vende tilbage til dem via en lille morfar.
  • NookLink-opdatering – NookLink Service i Nintendo Switch-appen til smartphones får en opdatering i starten af oktober. Med denne opdatering kan du bruge din smartphone til at udføre reaktioner i spillet.

Næste opdatering til Animal Crossing: New Horizons lanceres i slutningen af november.

ACNH AutumnUpdate 02 ShopCandy UK
ACNH AutumnUpdate 08 MirrorChangeLook UK
ACNH AutumnUpdate 10 Jack UK
ACNH AutumnUpdate 12 TrickOrTreat UK
ACNH AutumnUpdate 07 MirrorChangeLook UK
ACNH Autumn Textless 03
ACNH Autumn Textless 05
ACNH Autumn Textless 04