fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Kirby Fighters 2 udkommer til Nintendo Switch i dag

Kirby Fighters 2 udkommer til Nintendo Switch i dag

Vælg mellem 17 af Kirbys mest ikoniske kopieringsevner og mød velkendte venner og fjender som Bandana Waddle Dee, Meta Knight og King Dedede, Gooey samt Magolor, når Kirby Fighters 2 lander på Nintendo Switch eShop i dag. Find din personlige kampstil i det brede udvalg!

I spillets Story Mode kan du samarbejde med en ven eller CPU i en kammeratlig kamp mod King Dedede og Meta Knight, og kæmpe dig vej til den afgørende match på toppen af Tower of Trial. Mellem hver etage i dette stigende tårn kan du desuden strategisk vælge genstande for at øge de valgte stats. Vær forberedt på angreb fra fjenderne, når du klatrer op gennem i tårnet!

For mere multiplayer-sjov kan op til fire spillere kæmpe på sammen via enten lokal trådløs forbindelse eller online for medlemmer af Nintendo Switch Online-service. Spillerne kan tilpasse reglerne til free-for-all- og teamkampe ved fx at vælge deres yndlingsgenstande og måske endda muligheden for at vende tilbage som spøgelse i holdkampe. Det er sjovt at spille, selv hvis du bliver slået ud!

NSwitch KirbyFighters2 01
NSwitch KirbyFighters2 02
NSwitch KirbyFighters2 03
NSwitch KirbyFighters2 04
NSwitch KirbyFighters2 05
NSwitch KirbyFighters2 06
NSwitch KirbyFighters2 07
NSwitch KirbyFighters2 08