fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Dyk (mere) ned i Animal Crossing: New Horizons!

Dyk (mere) ned i Animal Crossing: New Horizons!

Sommeropdateringer på vej til Animal Crossing: New Horizons. Den første kommer den 3. juli.

 Gratis opdateringer lander i Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch med nye funktioner, såsom muligheden for at svømme og dykke efter havdyr. Du vil også møde nye ansigter og finde nye genstande, herunder møbler med havfruetema. Disse gratis opdateringer er blandt nogle af de nye oplevelser, der kommer til din ø i løbet af sommeren og tiden efter.

Den 3. juli byder opdateringen på følgende:

  • Svømning og dykning – Grib en våddragt og dyk efter nye, maritime oplevelser. Svøm i det indbydende farvand ud for kysten af din ø og dyk for at opdage søvæsener, der eventuelt kan komme på museum. Husk, at lytte til Blathers sjove fakta, når du donerer dine nye opdagelser.
  • Pascal belønner dig med opskrifter – Den venlige gæst Pascal ser ud til at elske muslinger, og skulle du finde en, mens du dykker, kan han finde på at bede dig om at få den. Som tak forærer han dig en DIY-opskrift med havfruetema.
  • Gulliver? – Når du har downloadet den gratis opdatering, vil et velkendt ansigt lejlighedsvis skylle op på land, men nu med et lidt anderledes, piratlignende outfit. Giv ham en hjælpende hånd, så sender han dig en belønning for at vise sin taknemmelighed.

Men dette er ikke alt! En anden sommeropdatering er planlagt til i begyndelsen af august, så vi vender tilbage med yderligere detaljer.

Animal Crossing: New Horizons