fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Vigtig information om Nintendo Account

Vigtig information om Nintendo Account

Opdatering om de seneste begivenheder, hvor Nintendo Account-brugere kan have oplevet uautoriseret bruger forsøge at få adgang til deres konto.

Mens vi fortsætter med at undersøge dette, vil vi forsikre alle brugere om, at der i øjeblikket ikke er noget bevis for, at det er lykkedes nogen at trænge ind i Nintendos databaser, servere eller tjenester.

Som en del af vores igangværende undersøgelse suspenderer vi muligheden for at bruge et Nintendo Network ID til at logge ind på en Nintendo Account. Alle andre måder at logge på en Nintendo Account er stadig mulige.

Som en yderligere forholdsregel vil vi snarligt kontakte brugerne og bede dem om at nulstille adgangskoder til Nintendo Network ID og Nintendo Account, hvis vi har grund til at tro, at der er sket en indtrængning.

Derudover vil vi også kraftigt opfordre brugere til at aktivere 2-trins verifikationen af deres Nintendo Account.
Hvis en bruger registrerer nogen form for uautoriseret aktivitet på deres konto, opfordrer vi dem til at tage de skridt, der er beskrevet i artiklen om gendannelsesprocessen til Nintendo Account.

I løbet af undersøgelsen, for at afskrække yderligere forsøg med uautoriserede login, vil vi ikke afsløre mere information om metoderne, der bruges til at få uautoriseret adgang.

Vi beklager ulejligheden og den bekymring, der måtte opstå, og vi vil fortsat arbejde hårdt for at beskytte vores brugeres data.