fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Konkurrence!

Så er vi tilbage med en ny facebook-konkurrence, hvor du har muligheden for at vinde en Nintendo Switch-Lite og et spil!

OBS! KONKURRENCEN ER AFSLUTTET!

Nintendo Switch Lite fås i tre forskellige standardfarver. Deltag i konkurrencen ved at fortælle os, hvilken konsolfarve, du bedst kan lide, dvs. gul, grå eller turkis, og hvilket af de følgende spil, du gerne vil have: Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Link’s Awakening eller Super Mario Maker 2. Du kan mixe og matche konsolfarve og spil, valget er dit!

Det eneste, du skal gøre er at besøge vores facebook-side, like konkurrencen og skrive en kommentar med dit valg af farve og spil, fx "gul + Mario Kart 8 Deluxe", så er du med i lodtrækningen.

Konkurrencen afsluttes søndag den 9. februar kl. 23:59, hvor vi trækker en heldig vinder, der vil få én Nintendo Switch Lite i en valgfri farve, enten gul, grå eller turkis, og ét spil. Vinderen kan som sagt vælge mellem Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Link’s Awakening og Super Mario Maker 2.

Vi trækker herefter en heldig vinder, som vil blive kontaktet via Facebook. Held og lykke!

Konkurrenceregler

Læs venligst konkurrencereglerne, inden du deltager i konkurrencen.

  • For at deltage i konkurrencen skal du: svare på spørgsmålet i konkurrenceopslaget i kommentarfeltet.
  • Du skal også være bosat i Danmark og dermed have en dansk adresse.
  • Ansatte ved Bergsala og ansatte hos samarbejdspartnere samt deres familie må ikke deltage i konkurrencen.
  • Konkurrencen er ikke købsbetinget.
  • Vi trækker én vinder ved lodtrækning, og beslutningen kan ikke underkendes.
  • Præmien består af én Nintendo Switch Lite og et af de tre ovennævnte spil.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Eventuel gevinstskat betales af vinderen.
  • Denne konkurrence er ikke sponseret, administreret eller på nogen måde tilknyttet Facebook.
  • Vinderen bliver kontaktet direkte via Facebook. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi publicerer dit navn på nintendo.dk samt vores Facebook- og Twitter-sider, hvis du vinder. Vi deler IKKE dine kontaktoplysninger med tredjepart.

Til konkurrencen >

Vigtigt! Facebook har introduceret nogle ændringer for nyhedsopdateringen, der kan komme til at reducere antal indlæg, du ser fra os. Er du Nintendo-fan og ønsker du fortsat at se nyheder fra os, besøg da vores Facebook-side og klik på ”Følg” og derefter ”Se først” i menuen! Tak for du følger os!