fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

DLC til Luigi’s Mansion 3

Luigi's Mansion 3 er spillet, hvor du befinder dig i et stort luksushotel fuld af forskellige typer af spøgelser. Der er en masse at lave og fyldt med spænding alene i Story Mode. Derudover findes der også multiplayer-delen og den alene, vil gøre spillet levende for dig i lang, lang tid. Nu kan vi til og med afsløre at der kommer DLC-ekspansioner til multiplayer-delen i 2020. Disse DLC kan købes gennem Nintendo eShop og går under navnet The Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack og deles op i to dele, Part 1 og Part 2.

  • The Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack Part 1 udgives den 30. april 2020. Dette DLC indeholder tre nye minispil til ScreamPark Mode. Med er også tre nye dragter til Luigi og nye spøgelser til ScareScraper Mode. Udover dette får du også en Polterpup-lommelygte kaldet Flashlight Type-P. Den kan du bruge både i Story Mode og Scarescraper Mode.
  • Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack Part 2 udgives den 31. juli 2020 med tre nye minispil til ScreamPark Mode og tre nye dragter til ScareScraper Mode.

Vigtigt! For at kunne spille med andre spillere online kræver det et aktivt abonnement på tjenesten Nintendo Switch Online.