fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii Party U

 • Så er der lagt op til fest med Wii Party U!

  Wii Party U bliver også lanceret i en pakke inklusive en Wii Remote Plus. Du kan vælge mellem en sort eller hvid Wii Remote Plus. Disse pakker lanceres kun i et begrænset oplag.

  Her er brætspil og mini-spil til tv-skærmen – her er familiære bordspil til Wii U GamePad... Eller hvad med at lave dagligstuen om til en storscene? Wii Party U tilbyder god underholdning til hver en anledning!

  • Hver spiller deltager med sin egen Mii-figur i de mange blandede spil.
  • Prøv at spille på helt nye måder. Fx er du i Lost-and-Found Square blevet væk på en legeplads og nu skal du beskrive dine omgivelser, som du ser dem på Wii U GamePad, så godt, at dine medspillere kan finde dig på tv-skærmen.
  • Du kan poste dine indtryk og kommentarer til et spil i Miiverse, hvor du også kan give din præstation stjerner fra et til fem.
  • Hvis I ikke har lyst til at spille på tv'et, kan I vælge mellem en lang række mini-bordspil for to spillere, fx fodbold eller baseball, hvor I enten konkurrerer mod hinanden eller spiller sammen.
  • Udover hovedspillene, som alle kan spille sammen, er der 80 mini-spil, som du kan spille selv, herunder mini-bordspillene, der kun kan spilles på Wii U GamePad.

Wii Party U

Release-dato: 12. december 2013
Release-dato - Nintendo Selects: 15. april 2016
System: Wii U
Kategori: Brætspil, Party
Spillere: 1-4 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: NDCUBE Co., Ltd.
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Internet, Miiverse-integration