Skip to main content

Mario vs. Donkey Kong

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 16. februar, 2024
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Antal spillere
  • Op til 2 spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
  • Action
    Puzzle
Udgiver
  • Nintendo
Sprog
  • Engelsk
  • © Nintendo
Løs sjove opgaver og sæt dine platformfærdigheder på prøve for at finde det stjålne Mini-Mario-legetøj!

Legetøjet vender tilbage! Den ældgamle rivalisering, der udspillede sig på Game Boy Advance, blusser op igen i Mario Vs. Donkey Kong på Nintendo Switch. Med spillets helt nye grafik kan du nu løse alle mulige gåder og teste dine platformfærdigheder, mens du forsøger at finde de stjålne Mini-Marios.

Få Mini-Mario-figurerne tilbage fra Donkey Kong!

Donkey Kong vil have det populære nye Mini-Mario-legetøj, men der er udsolgt. Så han er brudt ind på fabrikken, hvor de bliver lavet, og har stjålet rub og stub! Det er nu op til Mario at jagte Donkey Kong og finde legetøjet igen.

Derfor skal Mario gennem opgavefyldte baner, som skal løses for at kunne åbne hver banes låste dør, der indeholder en Mini-Mario.

Undersøg dine omgivelser nøje for at finde den bedste rute gennem banen. Slip dine platformfærdigheder løs for at overvinde banens forhindringer og finde hvert af de stjålne stykker legetøj.

Spil to sammen!

Invitér en anden spiller til at give dig en hånd med i lokal co-op. Sammen kan I måske finde nye ruter gennem de mere komplekse steder på banerne.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark